Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Same IP Blackout || Aynı IP Adresli Oyuncular Öldüğünde Ekranı Kararır
deneyelim bakalım...
Reply
Teşekkürler.
Reply
eyv
Reply
csoyuncuda çalışmıyor usta ben aynı pcden 2 tane cs açıp denedim internet cafe mantığıyla map değişip serverda denedik fakat ekran kararmadı bi tane csde t ye geçtim diğerinde ct kill çektim birinde diğerinde ekran yapabiliyorsun

- - - - - - - - - -

csoyuncuda çalışmıyor usta ben aynı pcden 2 tane cs açıp denedim internet cafe mantığıyla map değişip serverda denedik fakat ekran kararmadı bi tane csde t ye geçtim diğerinde ct kill çektim birinde diğerinde ekran yapabiliyorsun
Reply
bunyo67900 dateline='' Wrote: csoyuncuda çalışmıyor usta ben aynı pcden 2 tane cs açıp denedim internet cafe mantığıyla map değişip serverda denedik fakat ekran kararmadı bi tane csde t ye geçtim diğerinde ct kill çektim birinde diğerinde ekran yapabiliyorsun

- - - - - - - - - -

1. Pluginin doğru çalıştığından emin olun. (amx_plugins)
2. IP adreslerinin aynı olduğundan emin olun. (amx_printips & amx_scanips)

- - - - - - - - - -

bunyo67900 dateline='' Wrote: csoyuncuda çalışmıyor usta ben aynı pcden 2 tane cs açıp denedim internet cafe mantığıyla map değişip serverda denedik fakat ekran kararmadı bi tane csde t ye geçtim diğerinde ct kill çektim birinde diğerinde ekran yapabiliyorsun

- - - - - - - - - -

1. Pluginin doğru çalıştığından emin olun. (amx_plugins)
2. IP adreslerinin aynı olduğundan emin olun. (amx_printips & amx_scanips)

CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz:
destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/

Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Aynı ip adresini engelleme RapieR 6 7,145 20-01-17, 14:30
Last Post: cengaver
  Rank Bilgi Plugini ( Sol Köşede Tsay Şeklinde Top15'deki Oyuncular ) NiCoMeDiA 97 24,315 03-05-16, 18:15
Last Post: ahmetoglu
  Oyuncular Öldüklerinde Paralarını Yere Düşürme Plugini ( Drop Money Players ) qRowLinq_CyBeR 138 33,404 14-03-15, 19:46
Last Post: sallah
  Thunder On Dead || Öldüğünde Param Parca Yapma || DeaTReX 8 5,822 09-05-13, 17:39
Last Post: Dragon34

Foruma Atla:

Users browsing this thread: