17-12-13, 00:53
Arkadaşlar iyi akşamlar bazı arabalı maplarda millet birbirini eziyor ve haliylen ölüyorsun onu giderebilecegimiz bir plugin varmıdır ?
|
arabalı maplar
|
|
17-12-13, 00:53
Arkadaşlar iyi akşamlar bazı arabalı maplarda millet birbirini eziyor ve haliylen ölüyorsun onu giderebilecegimiz bir plugin varmıdır ?
17-12-13, 10:47
O Mapa Göre Diye Biliyorum.
![]() PHP Code: İletişim => cebinihat@hotmail.com ![]() PHP Code: İletişim => cebinihat@hotmail.com ![]() PHP Code: İletişim => cebinihat@hotmail.com En İyi Konularım: Leqend Shop | Furkan Dize Shop |
17-12-13, 17:53
(This post was last modified: 17-12-13, 19:46 by EnbuyukBjk.)
benim bildiğime göre de öyle ama bana göre imkansız geliyor
17-12-13, 19:17
Bilmediğiniz konuda atıp tutmayın. Ne biliyorsun da imkansız diyorsun ?
Plugin İstek Bölümü Kuralları dateline='' Wrote: 9. Konulara verilen yanlış bilgilendirici/yönlendirici yanıtlar silinecektir. Konu hakkında bilginiz olmadığında cevap göndermeyiniz. Bu olayı alışkanlık haline getirenler hakkında cezai işlemler uygulanacaktır. Birazcık map bilgisi olan araç yaparken, entity'e func_vehicle classı verildiğini bilir. Eh birazcık da eklenti kodlamayı bilen, fakemeta veya engine modülü kullanılarak herhangi bir entity'nin class bilgisinin alınabildiğini bilir. PHP Code: /* Plugin generated by AMXX-Studio */CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır. Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim. Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596 Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
17-12-13, 20:50
Ama bu şekilde olunca araba çalışmaz?
Araba çalışacak ama ezince öldürmeyecek istiyor diye anladım?
17-12-13, 22:03
xcasusxx dateline='' Wrote: Ama bu şekilde olunca araba çalışmaz? Arabanın çalışmayacağını nerden biliyorsun? Takedamage kullanmış adama vuracak fakat hasar vermeyecek.
Steam ID: STEAM_1:0:70428872
Steam Name: Seps!s Skype: jdm.csplague Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
Albert Einstein
17-12-13, 23:04
25-12-13, 11:50
Çözülmüş İsteklere Taşındı.
Steam ID: STEAM_1:0:70428872
Steam Name: Seps!s Skype: jdm.csplague Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
Albert Einstein |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|