Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oyuncunun ismini gösterme ve ColorChat Anlatım
sizde sağolun Smile
Reply
k4davra ben ısyan menu plugininde isyanmenu baslıgını silip kendi clanımızı koymak istiyorum nasıl olabilir ?
Reply
Eyw
Reply
öncelıkle emegıne saglık kardesım bı sorum olcakdı csduragı panelı colorchat smaları kabul etmıyo colorchat.inc'yi de aynı sekılde yukleyemıyorsunuz bu colorchatlı plugınlerı nasıl colorchatsız yapacagımızı anlatırsan cok sevınırım
Reply
bunyo67900 dateline='' Wrote: öncelıkle emegıne saglık kardesım bı sorum olcakdı csduragı panelı colorchat smaları kabul etmıyo colorchat.inc'yi de aynı sekılde yukleyemıyorsunuz bu colorchatlı plugınlerı nasıl colorchatsız yapacagımızı anlatırsan cok sevınırım

Öncelikle eklentinin başındaki

#include <colorchat>

ifadesini kaldırın. Daha sonra KOD bölümünde yorum yazdığınız konudaki Colorchat stock'unu komple kopyalayıp eklentinin en sonuna yapıştırın. Daha sonra da:

ColorChat(id,GREEN," Yazılar ") şeklindeki ifadeleri:

ColorChat(id," Yazılar ") şekline dönüştürün. Yani ortadaki GREEN, RED, BLUE artık ne yazıyorsa kaldırın.

- - - - - - - - - -

bunyo67900 dateline='' Wrote: öncelıkle emegıne saglık kardesım bı sorum olcakdı csduragı panelı colorchat smaları kabul etmıyo colorchat.inc'yi de aynı sekılde yukleyemıyorsunuz bu colorchatlı plugınlerı nasıl colorchatsız yapacagımızı anlatırsan cok sevınırım

Öncelikle eklentinin başındaki

#include <colorchat>

ifadesini kaldırın. Daha sonra KOD bölümünde yorum yazdığınız konudaki Colorchat stock'unu komple kopyalayıp eklentinin en sonuna yapıştırın. Daha sonra da:

ColorChat(id,GREEN," Yazılar ") şeklindeki ifadeleri:

ColorChat(id," Yazılar ") şekline dönüştürün. Yani ortadaki GREEN, RED, BLUE artık ne yazıyorsa kaldırın.

CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz:
destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/

Reply
Anlatım İçin Teşekkürler
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  IF Yapısı ( Kısa Anlatım ve Bir Kaç Örnekle ) Losteps 3 3,767 03-05-13, 18:42
Last Post: reales

Foruma Atla:

Users browsing this thread: