Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Model Nasıl Yapılır? [Yardım]
Arkadaşlar görüyorumda herkes değişik kafa tipleri şapkalar falan yapıyor, o yapılan şapkanın rengini değiştirmeyi biliyorum da normal o şapka nasıl yapıyor? herkes değişik şeyler yapıyor, aradım bulamadım konuyu buraya açtım. Nası lYapıldığını Söylerseniz Sevinirim.Şimdiden Teşekkürler...
Reply
Yaptıklarını sanmıyorum internetten buluyor onlarda TÜRK'lerde fazla modellerden anlayan yok bildiğim kadarıyla bilenlerde paylaşmak istemiyor ve en iyisini yapıyor biz millete harita yapmayı öğrettik ne oldu hepsi tavır koydu öğrenmeselerdi herkes şuan 2-3 özel haritası olurdu en dandik serverlerin bile çok haritası var.
YouTube.com/enesscarty
Reply
Yani bilen vardır kesinlikle. Ama o bilenler söylese iyi olur aslında Big Grin Türk insanıyız değişik değişik şeyler yaparız Big Grin Ah Şu Çılgın Türkler Big Grin
Reply
scarty dateline='' Wrote: Yaptıklarını sanmıyorum internetten buluyor onlarda TÜRK'lerde fazla modellerden anlayan yok bildiğim kadarıyla bilenlerde paylaşmak istemiyor ve en iyisini yapıyor biz millete harita yapmayı öğrettik ne oldu hepsi tavır koydu öğrenmeselerdi herkes şuan 2-3 özel haritası olurdu en dandik serverlerin bile çok haritası var.
Aslında Anlayan Çok Ama Anlayanlar Genellikle Ticari olarak kullanıyor bilgilerini. Ama illede Model Yapmak İstiyorsan Eve Geçince Sana Bi Program Adı Veririm. Biraz Karışık ( Valve Hammer Gibi Deil ) Ama Sabırlıysan Ve Birazda Yetenek Varsa Yaparsın.

- - - - - - - - - -

scarty dateline='' Wrote: Yaptıklarını sanmıyorum internetten buluyor onlarda TÜRK'lerde fazla modellerden anlayan yok bildiğim kadarıyla bilenlerde paylaşmak istemiyor ve en iyisini yapıyor biz millete harita yapmayı öğrettik ne oldu hepsi tavır koydu öğrenmeselerdi herkes şuan 2-3 özel haritası olurdu en dandik serverlerin bile çok haritası var.
Aslında Anlayan Çok Ama Anlayanlar Genellikle Ticari olarak kullanıyor bilgilerini. Ama illede Model Yapmak İstiyorsan Eve Geçince Sana Bi Program Adı Veririm. Biraz Karışık ( Valve Hammer Gibi Deil ) Ama Sabırlıysan Ve Birazda Yetenek Varsa Yaparsın.
Steam: impawnu
------------------------------------

Reply
[quote='impawnu' pid='234862' dateline='']Aslında Anlayan Çok Ama Anlayanlar Genellikle Ticari olarak kullanıyor bilgilerini. Ama illede Model Yapmak İstiyorsan Eve Geçince Sana Bi Program Adı Veririm. Biraz Karışık ( Valve Hammer Gibi Deil ) Ama Sabırlıysan Ve Birazda Yetenek Varsa Yaparsın.

- - - - - - - - - -

Tamam eve geçince söylersen sevinirim Big Grin bakalım yapabilirsem yaparım Big Grin

- - - - - - - - - -

[quote='impawnu' pid='234862' dateline='']Aslında Anlayan Çok Ama Anlayanlar Genellikle Ticari olarak kullanıyor bilgilerini. Ama illede Model Yapmak İstiyorsan Eve Geçince Sana Bi Program Adı Veririm. Biraz Karışık ( Valve Hammer Gibi Deil ) Ama Sabırlıysan Ve Birazda Yetenek Varsa Yaparsın.

- - - - - - - - - -

Tamam eve geçince söylersen sevinirim Big Grin bakalım yapabilirsem yaparım Big Grin
Reply
[MENTION=2200]impawnu[/MENTION] MilkShape 3d , ve gamebananayı araştırırsanız 10 u geçik model programı var ama çok karışık dediği gibi ben vheden anlıyorum fakat aralarında dağlar kadar fark var zor birşey yani.

- - - - - - - - - -
[MENTION=2200]impawnu[/MENTION] MilkShape 3d , ve gamebananayı araştırırsanız 10 u geçik model programı var ama çok karışık dediği gibi ben vheden anlıyorum fakat aralarında dağlar kadar fark var zor birşey yani.
YouTube.com/enesscarty
Reply
Kullanımları vardır internette belki
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Selamun Aleykum ufak bi yardım istiyorum hruya51 0 6,185 16-10-16, 18:55
Last Post: hruya51
  BeyLeR, Bedava ,Pelerin ,YapıLıR, JokeR DesigN oguzhan029 4 6,288 18-09-15, 20:43
Last Post: quake34
  Model Oluşturma (Dikkat Yapma Değil!) mufsar 2 6,099 26-07-15, 22:28
Last Post: GameRReallY
  El Model kanun67 1 3,145 05-07-15, 17:06
Last Post: trkcrw
  C4 psp şeklinde model [new 07.02.2015] KutsalDamage 0 3,509 08-02-15, 00:59
Last Post: KutsalDamage
  Zombi Espace Model Yardım kekaobis 0 3,128 04-09-14, 15:32
Last Post: kekaobis
  HLTV Model ( Hızlı Değişen Silahlar ) scarty 6 7,414 01-09-14, 23:31
Last Post: ReaLp
  Model Arşivi Tıkla İndir Aç Kur SamFisher 0 3,498 17-07-14, 16:17