Threads: 1
Selam, linux sunucuma Counter-Strike 1.6 server kurulumunu gerçekleştirdim ve hızlı download ayarlarını vs. yaptım.
Dosya, harita yüklemelerinde bir sıkıntı yok fakat bulunan haritadan farklı bir haritaya geçerken 10 saniye gibi bir süre bekliyor.
Sorunun çözümüne yardım ederseniz sevinirim...
Selam TagaL, yorumun için teşekkürler fakat benim teknik bilgimin seninki kadar olduğundan emin değilim. Addons taki gereksiz dosyalar için bana biraz örnekler verebilirmisin? Mesela silmek istediğim birsürü kullanmayacağım harita var onlardan başlasam işe yararmı ?
Threads: 11
Skype hesab'ımı eklersen sana daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirim. İmzamda mevcut.
PHP Code:
// İLETİŞİMSkype: umutcansecmen// İŞLEMLERCounter-Strike 1.6 linux server kurulumPluginMod// Teşekkürler!// Umutcan SEÇMEN
TagaL, maalesef skype kullanmıyorum. Eğer senin içinde uygunsa bana buradan yardımcı olabilirmisin? Ben sana istediğin ekran görüntülerini veya bir materyal olursa gönderebilirim.
Threads: 11
PM attım PM ile ilgilenebilirim.
PHP Code:
// İLETİŞİMSkype: umutcansecmen// İŞLEMLERCounter-Strike 1.6 linux server kurulumPluginMod// Teşekkürler!// Umutcan SEÇMEN