Eyw. Kardeşim De Bu Neydi Şimdi Anlamadım![]()
Merhaba arkadaşlar,
İsmim Kerem,
Şimdiden menmun oldum.Plugin ararken sitenizi buldum,beğendim ve kaydoldum arkadaşlarımızın emeği,emeklerine büyük saygım vardır.Diğer forumlarda çok emeğim vardır ki,onlar emeğe iyi davranmıyorlar.Bu forumda öyle değil ama gerçekten insanlar yardımcı oluyor ve birbirlerine sadıklar teşekkür ederim tüm emeklerinize..
Ben kimim ?
Photoshop uzmanı,
HTML,CSS,VB6,Cs 1.6 Prosu(diğer oynadığım oyunlardada büyük skor,basarım vardır) CFG Coder ve aklıma gelmiyen bir çok şey
Teşekkürler .
Konu party tarafından (16-02-13 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: +++
Eyw. Kardeşim De Bu Neydi Şimdi Anlamadım![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Moderatör Olduğum Bölümler:
Wall Hack Hile Bölümü
[MAP]Harita Bölümü
kardesim bu ;
demekki;
Botlu zm oynuyorum,plugin arıyodum burayı buldum demek istedim
ve
iyi şanslar d.modmussun![]()
aradıklarını fazlasıyla burada bulucağına inanıyorumhoşgeldin..
hoş bulduk kardesm![]()
Evet D.Mod'um .Hoşgeldin Forumumuza.
Moderatör Olduğum Bölümler:
Wall Hack Hile Bölümü
[MAP]Harita Bölümü
a.s hoş bulduk.
As HoşGeldin
hoş bulduk![]()