Arkadaslar Bilen yada yapabilen biri yokmu ?
Beyler benim aradıgım bullet damage şu şekilde ;
hem vurunca damage gösterecek hemde damage vurdukça toplam damage gösterecek . Altta normal damage üstte Total damage . Bu sekilde bir sw de gordum fakat bulamadım . Bilen bir arkadas varsa yardımcı olursa iyi olur , kolay gelsin ..
Arkadaslar Bilen yada yapabilen biri yokmu ?
Yani bullet damagenin çeşitleri mevcut olduğu için uğraşan yok
Messenger :
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Cesitleri var fakat ben yada benim gibiler direk sunucuya attıgımız icin sade halde cıkıyor yenisi bile yani eski gorunumde cıkıyor plugin ..
Bunu dene bakalım ;
https://www.csplague.com/plugin-cs-1...-versiyon.html
Messenger :
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Bunu denedim Ben sw sahibiyim fakat pluginleri kendim yapamıyorum sunucuya atıyorum bu yuzden kod yazamıyorum
Bullet_Damage_Mode "0" // 1 Yaparsanız Hasar Yiyen Kişide Kaç Hasar Yediğini Görür
bu kodu yazmam gerekiyor o sekilde gorunmesi icin ben kod yazamadım icinde normal bir sekilde gozukuyor yani sadece hp gosteriyor sabit bir bicimde .
Sma yı düzenlemeyi bilmiyon ?
Messenger :
Simdi soyle anlatayım biri plugin istediginde ;
PHP- Kodu:
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <colorchat>
new tag[32],
tag2,
yetki[32],
yetki2,
isim[32],
sifre[300],
configs_dizini[64],
satir_ekle[512],
guvenlik[33]
Bu tarz seyler yazıyor ya mesela benim hosuma gitti bunlardan biri , ben nasıl bu kodları amx ve sma ya cevirecegim ?
Diğer istek açtığın konuda sana söylediğim gibi burdan AMX MOD X 1.8.1 Online compiler | Freakz.ro çevirebilirsin veya AMX Mod X programı ile çevirebilirsin !
Eğer çevirceğinide bilmiyosan not defteri aç onun ismini örnek şifre.sma olarak kaydet sonra bu siteden şifre.sma dosyasını seç compile yap bu kadar.
Messenger :
Hocam benim istedigim plugin bu sekide ..
Baska bir sitenin linkini attım ama umarım yasak degildir