tesekurler bu konu için de bi konu aramadım bulamadım konu baslıgını verebilirmisin ? hani kafadan vurunca headshot dıye bagırıyor kadın veya adam sesı farketmez o seslerı arıyorum yardımcı olabılırmısın
Bildiğimiz Oyun Radio'sunun Türkçe Versiyonudur. Örneğin Go Go Go Sesleri Hadi Hadi Hadi Diye Değiştirilmiştir. Bütün Sesler Türkçedir.
custom_radio_v2.amxx Dosyasını addons/amxmodx/plugins/ Dosyasının İçine
custom_radio.cfg Dosyasını addons/amxmodx/config Dosyasının İçine
tr Dosyasını cstrike/sound Dosyasının İçine
addons/amxmodx/config/plugins.ini Dosyasını Açıp En Alta custom_radio_v2.amxx Yazınız.
Son Olarak Map Değiştirin.
csplague.com
Legend Young
tesekurler bu konu için de bi konu aramadım bulamadım konu baslıgını verebilirmisin ? hani kafadan vurunca headshot dıye bagırıyor kadın veya adam sesı farketmez o seslerı arıyorum yardımcı olabılırmısın
saolasın isime cok yaricak
teşekkürler
Teccnoo_mix Zombie Server S[a]w # Clan Anqel Of ~ZM~ Biohazard Mod Krali
Lazer, Paraşüt, Zm Class, Anti WH , 7/24 ADMİN
~ connect zm.cszombie.org:27015 Lazerli Zombie Server
~ connect zm2.czombie.org:27015 Lazersiz Zombie Server
saolasin kardeş
bakalım.... sağol.
JAİL: 178.211.34.221
PRO: 178.211.34.222
Facebook:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Counter-Strike ile ilgili paylaşımlar
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
eyv. kardeş
eywallah kardeş
Teşekkürler
YENİ MSN ADRESİM :
eskisini kullanmıyorum
eyw. sagolasın