Fullmod acmayın bencekarısık oluyor ondan ona gecmesı felan pro en ıyısı bence pro acarsanız guzel olur

Csplague resmi cs sunucusu
 Csplague resmi cs sunucusu Merhaba sayın forum sakinleri forumun bir counter strike 1.6 sunucusu açcak hangi modun olmasını isterdiniz? Kimler bize bu sunucuda katılırdı? Yorumlarınızı bekliyorum
Only Know You've Been High When You Feeling LowCSPLAGUE Forumu ;
Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin

Cevap: Csplague resmi cs sunucusu
 Cevap: Csplague resmi cs sunucusu Fullmod acmayın bencekarısık oluyor ondan ona gecmesı felan pro en ıyısı bence pro acarsanız guzel olur

Cevap: Csplague resmi cs sunucusu Zaten kesin değil ben milletin nabzını ölçmeye çalışıyorumHangisi daha çok isteniyor kaç kişi gelmeyi düşünür vs. kimse gelmiyicek düzgünce oynamıyıcaksa zaten açmanın bi anlamı yok

9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin

Cevap: Csplague resmi cs sunucusu Pro olsa çok iyi olur, bir serverden ortaklık aldım konuyu geç açtınyoksa destek olurdum.
İletişim;
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Cevap: Csplague resmi cs sunucusu Ben destek olucak bir arkadaş buldum ayrıca halis de gerktiğinde yardım eder tahminimce
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin

Cevap: Csplague resmi cs sunucusu Arkadaşlar açtık sunucuyu yukarıda da ipsini görebilirsiniz hepinizi bekleriz
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin