Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlerle Counter Strike 1.6 İçin CS GO MOD Paylaşacağım. 

Öncelikle Biraz Moddan Bahsedelim ; 

-Silah Skinlerinin %85-90'ı CSGO'ya UYARLANMIŞTIR.
 -Oyun Giriş Resmi Teması Değiştirildi. Orjinali Yeşil Olan Tema Daha İyi Hale Getirilerek Ayarlar Kısmına Resimler Eklendi.
 -Oyunda ki Silah Seslerinin Tamamı CS GO dan Alındı. ( Susturucu Takma Sesleri , Bomba Patlama Sesleri Gibi Hepsi Dahil )
 -De_Dust2 Map'ı CS GO ya Uyarlandı. 
 -Silah Skinleri Yalnızca İçeriden Değil Dışarıdan da Görünür. Yani Biri Size Doğru Geldiğinde Yada Spec'deyken Dışarıdan 
 İzlediğiniz Kişinin Silahının Skinini Görebilirsiniz. Aynı Zamanda Silahlar Yere Atılıp Yada Düştüğünde de Görebilirsiniz.
 -Oyun İçi Yazı Stilleri Ve Spec Ekranı CS GO ya Uyarlandı. 
 -Oyun İçi Radyo Komutları CS GO dan Alındı.
 -C4 Ve C4 Çantasına Kadar Değiştirildi. 
 -Radyo Komutları CS Go dan Alındı.
 -CT Ve T Takımlarının Görünüşleri Değiştirildi.
 -Frag Penceresi Yenilendi. 
 -Takım Seçme Ekranı Yenilendi. 
 -Buy Menü Yenilendi. Alınabilir Silahlar Yeşil Renk Yazı İle Para Yetmeyenler İse Kırmızı Renkle Gösteriliyor.
 -AWP , OTO AWP , Scout Gibi Silahların Zoom Scope'ları CS GO'da ki Scope'lara Çevirildi.

MOD [POD] Ve Normal BOT larla Uyumlu Olup Online Serverlerde de Geçerlidir.

ŞİMDİLİK PRO MAPLAR İÇİN BİR KAÇ HARİTA EKLEDİM 

-WESTWOOD
 -DUST2
 -DUST
 -İNDİA 
 -SNOW
 -AZTEC
 -İNFERNO
 -DUST
 -ASSAULT
 -NUKE 
 Bir Kaç Ufak Problem Dışında Asla Oyuna Engel Olmaz. FPS Düşmesi Yapmaz , Kasmaz. 
 Online'a Açıktır İstediğiniz İP İle Servere Girip Bu Modda Oynayabilirsiniz.
 Ben Skinleri Kendi Zevkime Göre Yaptım , Bu İşten Anlayan Arkadaşlar Rahatlıkla Değiştirebilecektir.

Virüs Total :

Dosya Boyutu Aşıldığı İçin Virüs Total Ekleyemiyorum. Bunun Yerine MalwareBytes Anti-Virüs Programı İle Tarattım

Online Oynayacak Arkadaşlar İçin ;

Bazı Serverlere Girildiğinde Bıçak Plugini Gibi Eklentiler Oluyor Farklı Skin Yükledikleri İçin Bir Anda Mod da ki Bazı Skinler O Server İçin Deaktif Kalıyor. Full Pro Oynarsanız Hiç Bir Model Değişmez.
Ve Oyunda ki O Giriş Kısımları OyunYöneticisinin Serverine Bağlanıldığı İçin Otomatik Olarak Orjinale Dönüyor. [Yani CSDURAGI Serverlerine Yada Başka Oyun Sunucusu Sağlayan Servere Girin]
Mod İle Bir Alakası Yoktur.

İndirme Linki ; 

https://mega.nz/#!Atl3FIxA!V7TKDgqz4...ZDbQkfrCdJMrqE

RAR PAS: ByScineLy
 Kurulum Parolası : ByScineLy

ALINTIDIR! BUNA GÖRE YORUM YAPINIZ.