Dostum suan bende yok ama senin icin ugrasıp yapamyı deniyecem bu arada rutbe olarak SW yoneticisi ve NORMAL admin olarakmı yoksa A yetkisi olan B yetkisi olan gibimi ?

Admin rütbe
 Admin rütbe Ben bir serverda görmüştüm oyuncuların ve adminlerin kafasında rütbe var onun plugini varmı acaba elinizde
Cskolik
 Cevap: Admin rütbe
 Cevap: Admin rütbe Dostum suan bende yok ama senin icin ugrasıp yapamyı deniyecem bu arada rutbe olarak SW yoneticisi ve NORMAL admin olarakmı yoksa A yetkisi olan B yetkisi olan gibimi ?
Forum :
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Sunucu :
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Cevap: Admin rütbe yetki olursa sevirim örnek Yöneticiler farklı rütbe normal adminler farkı rütbe slotlar farkı rütbe olarak öyle yapabilirseniz sevinirim bu arada teşekür ederim
Cskolik
 Cevap: Admin rütbe kardeşim rütbe değilde dediğin şey rank sistemi olabilir. 3d rank pluginini kurunca kafalarında rank rütbeleri çıkıyo onu söylüyor olmayasın ?
MSN :
WEBSİTE :
color="Red">FACEBOOK :
color="#ff0000">-MatchArena.NET-
Güvenli ve hızlı steam satışında doğru adres!

Cevap: Admin rütbe onbaşı rütbeleri var kafalarında tüm oyuncuların
Cskolik

Cevap: Admin rütbe Forum: https://www.csplague.com/plugin-cs-1...-payampap.html
Blog: 3D Rank Stats | 3D Rank Statüsü | CSPLague - CS Plugin
Konu Çözümlenmiştir!
google_ad_section_end -->

Cevap: Admin rütbe Teşekür ederim
Cskolik