Arkadaşlar bugun dogum gunum bugun kutluyanlara teşekkur edıyorum dogum gunu hedıyesı olarak sizden bana bir cfg hazırlamanızı ıstıyorum forumdakılerın nrdyse %70 ını denedım ısıme yaramadı sızden cfg yapmanızı ıstıyorum yapacak warmi <3

Dogum Gunu İstek Hediye
 Dogum Gunu İstek Hediye Arkadaşlar bugun dogum gunum bugun kutluyanlara teşekkur edıyorum dogum gunu hedıyesı olarak sizden bana bir cfg hazırlamanızı ıstıyorum forumdakılerın nrdyse %70 ını denedım ısıme yaramadı sızden cfg yapmanızı ıstıyorum yapacak warmi <3

Cevap: Dogum Gunu İstek Hediye
 Cevap: Dogum Gunu İstek Hediye Hediye ? hediye dedigimiz bu şeyi istemek degilde milletin sana vermesi gerekir. yalnış bir davranış.
Gece yarısı bedenimde katil yarası delikanlı olmak için seçtim bu yolları!

Cevap: Dogum Gunu İstek Hediye Yanlıs anlamayın bu konuyu actıgımda başlıktakı gıbı hayata daır ne warsa :d yanı olesıne istiyoruz

Cevap: Dogum Gunu İstek Hediye Adam Hiç UtanmıyorAl Ama Sana Hediye Gir Bak Fragı Gör https://www.csplague.com/config-cs-1...k-deatrex.html
İletişim ;
MSN : DeaTReX
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Fakelerim Çıkmaya Başlamış Lütfen
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
& DeaTReX Adreslerinden Başka Hesabım Yoktur Lütfen Onlara Kanmayınız !
Sunuculara Ve Serverlara Özel Plugin Ve Mod Kodlanır

denedm ama hiç bir işime yaramadı