Evet Arkadaşlar Bir Kaç Coder Arkadaş Arıyorum Onlarla Biraz Codluyacaz Vede Mapper Lazım.
Evet Arkadaşlar Bir Kaç Coder Arkadaş Arıyorum Onlarla Biraz Codluyacaz Vede Mapper Lazım.
Ulaş![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.Bu konuda yardım lazım olanlar ulaşabilirler:
PelerinMap
MappeR RizeLea53/Profesyonel Map Yapımı
İletişim:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
:d:d:d
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
arkadaşın amacı sadece yorum yapıp rütbesini kasmak ve saçma sapan konular açarak d.mod olmaya çalışmak bu gidişle bu forumda hiç bir yerin olamaz Laund kardeşim.
Laund nicki üyenin bu davranışlarından ötürü bir araştırma yaptım. Açtığı konuların hepsi adları değiştirilmiş aynı cfg'ler. Birinin başlıgını oris.cfg yapmış, birinin adam.cfg yapmış. İkisini de indirip karşılaştırdım, ikisi de aynı configler. Bu arkadaşın yaptığı sahtekarlıktan başka bir şey değildir.Bu davranışıyla sadece forumu kirletiyor. Açtığı konuların hepsinin çöpe atılmasını ve üyeliği hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını yönetimden arz ediyorum.
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
Evet artık css race mod için ekibim var orda race mod geliştiriyoruz beyler oyüzden cs 1.6 race mod gerekmiyor şuan benim için konunun kapanmasını rica ederim.