reklamsız /reset kodu gibi dosyaları reklamsız arıyorum hep reklamlı var
reklamsız /reset kodu gibi dosyaları reklamsız arıyorum hep reklamlı var
reset pluginini mi istiyorsun yani ?
Legend Young
Legend Young
Konu Çözülmüş Pluginler Bölümüne Taşınmıştır.
Legend Young
arkadaşlar bende Özel admin menüsü hane süresiz ban silme unban menü filan içinde barındıran bir Plugin vardı menu_1.4'deki evet işte onu reklamsız bir biçimde bana editleyebilirmisiniz acabayada editlenmiş reklamsız bir hali varmıdır ? yada ona benzer reklamsız bir Plugin'de olabilir Full reklamsız olacak ?
hep aşağıdan genelden csplague plugin paylaşım platformu Vs Vs
sonra menüyü açtığımda aşağıdan bildirim veriyor şu şu kişi Özel admin menüsüne girdi diye
ama ondada csplague.com Vs reklam veriyor :@ menünün en üst kısmındada reklam veriyor ya arkadaşlar bu reklamları kendime karşı düzenlememe yada sizler bana yardımcı olupta buna benzer bir tür "[REKLAMSIZ]" bir plugin Linki verebilirmisiniz ama kırık olmasın
yada bana mail atın [email protected]'a mail atın rica ediyorum arkadaşlarreklamsız bir Plugini yada buna benzer bir Plugini reklamsız bir biçimde bana Mail atın lütfen
çok çok rica ediyorum
---------- Alttaki Mesaj Zamani 14:43 ---------- Önceki Mesaj Zamani 14:41 ----------
heh işte arkadaşlar buldum buradaki Plugini tamamen reklam içermeden istiyorum sadece Lütfen [YENİLENDİ] Admin Menu Plugini [ By NiCoMeDiA ] -
gördüğüm bütün reklamları kaldırdım.Lütfen Plugini yapanın emeğini çalmışım gibi düşünmeyin
menu_1.4(noreklam).sma
menu_1.4(noreklam).amxx
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Valve Hammer Editor (Counter Strike 1.6 Map Yapma Programı) Hakkında Yardım İsteyenler Özel Mesaj Atabilirler.
Kardeşim sana çok teşekkür ederim senden bir isteğim daha olucaktı inş fazla yormuyorumdur pek yorucu yoksa yormayan bir işmi bilmediğimden diyorum![]()
kardeşim şu https://www.csplague.com/plugin-cs-1...sini-acar.html alandaki saat Plugininide bana Full reklamsız bir biçimde editleyebilirmisin editleyebilirsen çok minnettar olacağım Lütfen..!