Arkadaşlar Ücretsiz Radyo-Hosting Veriyom Katılımlar İçin Katılmak Estiyom Yazınızı ..
Özelikleri
100 Kişilik
3 Ay ÜCRETSİZ
Özel İp
.tk Ücretsiz Site BozukRadyo Scpirt ile
Yarın Cekiniyo ..
Arkadaşlar Ücretsiz Radyo-Hosting Veriyom Katılımlar İçin Katılmak Estiyom Yazınızı ..
Özelikleri
100 Kişilik
3 Ay ÜCRETSİZ
Özel İp
.tk Ücretsiz Site BozukRadyo Scpirt ile
Yarın Cekiniyo ..
Supersin kanka böyle devam edelim![]()
katılıyorum reıs cok ıhtıyacım var 25 kısılık bana bı yer veremezmısın ?
Katılıyorum.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.Bu konuda yardım lazım olanlar ulaşabilirler:
PelerinMap
MappeR RizeLea53/Profesyonel Map Yapımı
İletişim:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Çekilişimizi Kazanan Ad Rizelea53 50 Dk Da Radyo Hostinginiz Mesaj Olarak Atıncaktır ..
---------- Alttaki Mesaj Zamani 11:26 ---------- Önceki Mesaj Zamani 11:21 ----------
Rizelea53 Suaan Radyonuz Hazır Ip Port Şifreniz Hazır Site İsmini Söylelip Kurim verim hmn Teşeküller Hepinize
---------- Alttaki Mesaj Zamani 11:41 ---------- Önceki Mesaj Zamani 11:26 ----------
2 Ci olarak kazann Kişimiz
darknqlase
Açınca Msj Gönderin VeririmRadyo Hostinginizi
devam ediyormu hala ?
Aynen devam ediyormu ? hala
Devam Ediyormu ?