Nefesim, benim birkaç şeyi değiştirip v2 olarak çıkarttığım doğru.. Güzel biryere değinmişsin aslında..
Şöyle bir cevap vereyim.. Ben v1 'i sw me yükledim acaip bi fps düşüşü oldu..
Map 'ta yürünmüyordu nerdeyse.. Nedeni çok fazla ışıktı..
v1 'de bu hatanın oluşmasının sebibi ise benim VHE 'nin Tools dosyasının virüslenmesi ve qrad.exe veya diğer adıyla light.exe çalışmadı.. Sonuç olarak da mapın heryeri çok ışıklıydı.. Buda FPS yi düşürdü..
v1 de hiç oynanılmıyordu bile.. Bende hemen ışık sorununu düzelttim..
v1 'de uğraşıpta yapamadığım silah odasına düğmeli buton yapmayı buldum her düğmeye 3 fonksiyon vererek yaptım..
v1 'de olmayan disko + disko şarkısı..
v1 'de olmayan havuza köpekbalığı özelliği..
v1 'de olmayan KZ.. [v1 'dekini RMF olarak almıştım buyukisyan'ın KZ siydi şimdi kendim yaptım..]
v1 'de olmayan box..
v1 'de sorunlu olan Zehirde bunny yarışı düzeltildi..
v1 'de çook sorunlu olan ışık sorunu düzeltildi..
Evet şimdi diğer cevaba geçelim..
MiratBey, ışıklandırmayı iyi ayarlamayla uğraşırım yorumun için teşekkürler.. Nefesim 'e dediklerimi sanada söylemişim gibi say 
Nefesim, tekrar sana gelelim..
Evet ben iyi map yapamıyorum.. Yeniyim.. Ama hazır RMF yok şuanda map 'da onu söyleyebilirim..
Kirsehirlee, Evet heryere aynı Texture 'yi koydum.. Çünkü Wad dosyamı kendim hazırlarsam sorun çıkar mı bilmiyorum.. İlk map 'ımı böyle yapayım daha sonra ki maplarımda kendi Wad dosyamı kullanırım diye düşündüm.. Nedeni bu..
------------------------------------------------------------
Evet doğru ben Profesyonel bir mapper değilim.. Belki size göre Mapper'da değilim..
Ama ben map yapmaya devam edicem..
Şöyle bi düşünelim..
Buyukisyan.. Şuanda Mapper'ını hatırlayamıyorum.. O Mapper'ın ilk mapı değildi bu ama benim bile farkettiğim 10'larca hata var map'da..
Diğer map'lara da geçebiliriz.. Yani benim bu hataları yapmamınsebebi acemi olmam..
Sizin ilk map'larınız kusursuz muydu??
Herneyse yorumlarınız için çook teşekkür ediyorum..
Umarım bu açıklama yeterli olmuştur..
Size iyi günler..