Merhaba arkadaşlar sizler için yeni nesil disko rmfsi hazırladım.Daha önceden bir kişi hazırlamıştı aklıma geldi işinize yara diye yaptım.
RAR Şifresi : csplague.com
Merhaba arkadaşlar sizler için yeni nesil disko rmfsi hazırladım.Daha önceden bir kişi hazırlamıştı aklıma geldi işinize yara diye yaptım.
RAR Şifresi : csplague.com
Daha Yeni , Daha Şık , Daha Ferah Maplar ile Karşınızdayım.
Mapper ; DancX-!
bi tane resimle güzel gözükmüyor birkaç tane daha koysan iyi olucaktı be kardeş.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Bu Disko İşe Yaramaz Buton yeri koycan adamları görmekte güç çekersin boş iş .
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Nefesim onuda düşündük yani rahat ol![]()
Mapper ; DancX-!
Şahsen o kadar obje koysam haritamı bitirememgöz yamışması olur ve bende biraz simetri rahatsızlığı olduğu için her yanlışı görüyorum
bazen gözden kaçabilir tabi ama bu kadar hem çevirmesinde güçlük çıkarabilir hemde koyarken uğraşır yani bunun yerine sade bir disko da yapabilirsin
duvarları ona benzer.Ben orda önümü göremem arkadaş 3-4 tane koyda bütün odayı tamamlamışsın
bu benim yorumum k.b ama ben bu fikri beğenmedim glow bana göre sadece ışık için kullanılmalı ama yinede emek vermişsin +respect
![]()
YouTube.com/enesscarty
Geçmiş olsun kardeşimKatılıyorum bu arada benim gözlerde de bi sorun var.Bakamıyorum
Ama emeğe saygı.
Sağolun beyler geçmiş olsun![]()
Mapper ; DancX-!
Emeğe saygı +Saygı D:
Dediğim gibi boş iş ama şöyle olur spot çiz önüne koy spotları birleştiren lazer koy buda spoiler olsun dark city v2 ♠ ♥
Nefesim Fark Yaratırmı ?