Ben serverimdeki bıçak modelini ve bıçak sound(ses)lerini değiştirmek istiyorum.Yardım edin lütfen.
Ben serverimdeki bıçak modelini ve bıçak sound(ses)lerini değiştirmek istiyorum.Yardım edin lütfen.
Shopu Düzenleyebilirsin Oyun yönetisindeysen panelden başka yerdense yöneticine başvur
0dan güzel bir şhop yaptır.
Yada Pluginlerle düzelt.
Onlanda Uğraşmam diyorsan ;
https://www.csplague.com/jail-deathr...z-testere.html
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Nefesim ben serverimde jail oynatmıyorum pro başka bi serverim var onun için diyorum shop istemiyorum yukardakini yani normal bir tane bıçak geliyo ztn her el ben onu diyorum kardeşim.
Aslında araştırdımda sadece bıçağın modeli için
Bu düzenlenebilir ama ben ses için de istiyorum ikisini düzenleyip birleştirip yardım edecek olan?İftardan sonra da yapabilirsiniz.PHP- Kodu:
new const P_KNIFE[] = "models/p_jop.mdl";new const V_KNIFE[] = "models/v_jop.mdl";
public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_event("CurWeapon","eCurWeapon","be","1=1") }public plugin_precache() { precache_model(P_KNIFE) precache_model(V_KNIFE)}public eCurWeapon(id) { if((get_user_team(id) == 2) && (get_user_weapon(id) == CSW_KNIFE)) { set_pev(id,pev_viewmodel2,V_KNIFE) set_pev(id,pev_weaponmodel2,P_KNIFE) }}
![]()
Ses ide panelden düzenleyebiliyorsun.
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Şunu bi düzenleyebilir misiniz dediklerime göre kardeşim.Burada ct için diyor sanırım coder kardeşlrimden biri bunu herkes için yani başka bi pro swye yükliycem bu eklentiyi yükledim mi tde de ct de de bıçak modeli normak her el gelen bıçak modeli değişecek.PHP- Kodu:
new const P_KNIFE[] = "models/p_jop.mdl";new const V_KNIFE[] = "models/v_jop.mdl";
public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_event("CurWeapon","eCurWeapon","be","1=1") }public plugin_precache() { precache_model(P_KNIFE) precache_model(V_KNIFE)}public eCurWeapon(id) { if((get_user_team(id) == 2) && (get_user_weapon(id) == CSW_KNIFE)) { set_pev(id,pev_viewmodel2,V_KNIFE) set_pev(id,pev_weaponmodel2,P_KNIFE) }}
- - - - - - - - - -
Ayrıca neden php kodu küçücük oldu neden uzamıyor onu da anlamış değilim![]()
Değiştirmek istediğin ses dosyalarını paylaşırsan gerekli düzenlemeyi yaparım.
EDIT:
Ben yinede paylaşayım sen "yenibicak_" kısımlarını istediğin ses dosyalarıyla değiştir(isimleriyle)
Konu JDM tarafından (23-07-13 Saat 11:53 ) değiştirilmiştir.
Steam ID: STEAM_1:0:70428872
Steam Name: Seps!s
Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
Albert Einstein
Sorun çözülmüştür teşekkürleRRR JDM![]()
Çözülmüş İsteklere taşındı.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/