Merhaba Benim .Com Bir Bilişim Sitem Var 25 Bin Lisans Kulandığım İçin Makinalarım Banlandı Yeni Lisans Alıcam Bedava Olarak E Mailime teamspeak.com Dan Almak İstiyorum Önceden Almış Bilgisi Olan Varmı ?
Merhaba Benim .Com Bir Bilişim Sitem Var 25 Bin Lisans Kulandığım İçin Makinalarım Banlandı Yeni Lisans Alıcam Bedava Olarak E Mailime teamspeak.com Dan Almak İstiyorum Önceden Almış Bilgisi Olan Varmı ?
Artık NPL Basvurularına pek bakmıyolar. alıcaksan satın al . ulasaıblırsın
Satın Alırım Almasına Ama Şuanda 5 krş Para Kalmadı 5 Suncu Aldım Yeni Bana Acilen Lisans Lazım Yapabilen Nasıl Yapıcamı Desin Ben Gönderdim Onaylanmadı Ne Gibi Şeyler Yazmam Gerek Yapana Bendava 512 MB VDS Vericem
Ben Yapabilirim Lisans işini
Benle İletişime Geçmek İsteyenler ;
(reset44) Şimdilik Hesabım bu
4 'üde Skypedir İstediğinizden Ekleyin Ulaşın
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
reset44.csplague
resetbana lisans alcaktın
pnps
PHP- Kodu:
Bazen Sadece Durup Düşünürsün !
Kod:\\Twitter : @BrkkrcaBurak //
teamspeak.com basvuru yaparsanız kabul edilirse sizede non-profit lisans ala bılırısnız