Adım: Emre
Oturduğum Şehir: İzmir/Konak
Kaç Yıldır CS Oynuyorsun: 13
Forumdan Beklentim: Saygılı durmaları gerekiyor öncelikle. Saygının olmadığı yerde, ortamda olmaz. En başta emek saygısızlığı olmak üzere, Bu forum üyelerinin saygılı durması gerektiğini düşünüyorum. Tek beklentim budur.
Hakkımda Bilgi:
Asıl nickim xR.'dir ilk önce bunu söyliyeyim.
Yaklaşık 7 veya 8 yıldır harita yapmaktayım. İlk haritam ise, fy_iceworld üzerinden yaptığım fy_iceworld16 haritasıydı.
fy_iceworld16 haritasını ilk OyunYoneticisine, daha sonra bir counter strike 1.6 adına açılmış bir türk sitesine vermiştim. Şuanda o site kapalı.
2-3 yıl Counter Strike 1.6 ya fazla zaman ayırmadığım için haritanın ne olduğunu bile bilmiyordum
O counter strike 1.6 türk sitesindede en son baktığımda 200.000+ indirme vardı..
Daha sonra şu game-monitor u bulduğum zaman vay dedim ne güzel arama motoruymuş buGameTracker daha iyi çaktırmayın
Herneyse ki, harita ara dediğim zaman fy_iceworld16 haritasını, yabancılarda hiç görmedim fakat türk serverlarında yoğun bir şekilde fy_iceworld16 haritasını oynadıklarını gördüm. Çok şaşırdım.
Ama oyunyoneticisi serverlarına gittiğim zaman aa bakın bu map bana ait desem, kimse inanmaz
İlk haritam olduğu için inanın o reklamı nasıl koyulcağını, hatta o ışık yani light özelliğini heryere verip o oranları "255 255 255 500" yapmazdım![]()
![]()