Ip : leqendsw.zapto.org:27015 Hergün Pro Servarlar Açıktır
![]()
Ip : leqendsw.zapto.org:27015 Hergün Pro Servarlar Açıktır
![]()
Hergün Pro Servarlar Açıktır , nedir abineyse 10a 10 maç ilk defa gördüm 5-5 gördüm hadi 6-6 yada gördüm hadi serverlar kendi arasında 16-16 atıyor onuda gördümde 10-10 biraz garip
Maç görüntülerini silmişim steamden yoksa attığım tklı resimleri koyacaktımda bi bunlar varmış ne yazık ki
He birde burası maç server değildir, pro server.
![]()
YouTube.com/enesscarty
Evet benimde garibime gitti, dediğin gibi Ramazan ayında GOD Unions yapıyordu sahura kadar 16vs16 ama 10a10 ilk defa gördüm.
İletişim;
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
10a10 yapalım dedik bizde server her gün sabah 6:00dan gece 02:00 kadar açık gece kapalı tutma kararı aldık servarı çünkü adminler geceleri girmeiyo Wall vs. gibi şeyler oluyo ondna dolayı swye beklerim sizide 10ws10 maça![]()
Bir Görüntü Daha Bu Seferki Maç Deyil
Servarda Bir Team En Fazla 11 Kişi Alıyor Ondan 10 Kişi
![]()
Konu legend1643 tarafından (17-10-13 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir.
Sanırım kendi bilgisayarına açtında helal olsun yani o serveri o kadar doldurmak kolay değil![]()
YouTube.com/enesscarty
Teşekkürler sizide beklerim![]()
Server Windows Üzerinemi Açık
Benle İletişime Geçmek İsteyenler ;
(reset44) Şimdilik Hesabım bu
4 'üde Skypedir İstediğinizden Ekleyin Ulaşın
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
reset44.csplague
servar istanbulda bir hostta açık Linux üzerindeniye merak ettin ki
Güzel Server![]()