Oyunyöneticisinde geçebilcek rocket ve meslek plugini varmi arastirdim ama bulamadim 1 tane rockette sayim -lere dusuyordu meslekide ticket kabul etmiyordu
Oyunyöneticisinde geçebilcek rocket ve meslek plugini varmi arastirdim ama bulamadim 1 tane rockette sayim -lere dusuyordu meslekide ticket kabul etmiyordu
MeslekMenüyü nasıl kabul etmez yahu aynı menüyü kendi serverime yükledim :S
Yuklediğini atabilirmisin forumda 1 kac tane indirip yuklemeyi denedim hata ile karşilaştım
Buyur Kardeşim Meslek Menusu B tusuna bağlı rocket pluginide CT Takimi /rocket yazinca 10 sn sonra atiyor saydanda geri sayım yapiyor Oyun Yöneticiside Geçiyor Denendi
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
FACEBOOK :
/WiseonWisse
LAGUE.com
Teşekürler
Çözülmüş İsteklere Taşındı...
Steam ID: STEAM_1:0:70428872
Steam Name: Seps!s
Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
Albert Einstein