Biraz Kısa Oldu K.b ltfen Yakında Başta Dowilonf Olmak Üzere Çoğu Adminmize İntro Yapılıcaktır.
Normalde Daha Uzun Yapıcaktım Can sıkıntısından Böle Oldu :S
Edit By Kemal [Editor]
Biraz Kısa Oldu K.b ltfen Yakında Başta Dowilonf Olmak Üzere Çoğu Adminmize İntro Yapılıcaktır.
Normalde Daha Uzun Yapıcaktım Can sıkıntısından Böle Oldu :S
Edit By Kemal [Editor]
Hevesini kırmak gibi olmasın sadece tavsiye vericem ; ( ayrıca emir gibi algılama )
1 ) Videodaki yazı stillerini daha önce görülmemiş yada daha iyi duracak birşeyler yap diğer videolarınada baktım hepsinde aynı introyu kullanmışsın resim koymuşsun kurşun geçip camı kırıyor bana göre basit.
2 ) Sanırım oyunlar ile ilerlemek istiyorsun bunun için modelleme gibi şeylere yoğunluk ver yada harita yapımına mesala bir video izlemiştim adam kete bomba atıyor ketin yarısı yere düşüyor sonra tam bomba atarken bombayı hava alıyor yanlara filmlerdeki gibi yeşil bomba glow gibi birşey veriyor bombayı tanıtıyor yani arkaplanı siyahlaştırıyor bombanın ağırlığı patlacağı mesafeyi falan gösteriyor kısaca ama güzel oluyor eğer o videoyu bulabilirsem atarım.
YouTube.com/enesscarty
tabiki sende haklısın ama ben baya bi sıkılıyodum zaten font klasörüme bişi olmuştu onun için font atamıodum pc yede yeni format attığımdan öle oldu
Gelelim Şu mermi olayın ;O introlar zaten ben seçmiyordum adamlar öle istiyordu yoksa zaten öle yapmazdım
Yinede Önerin İçin Teşşekür Ederim![]()
La benim intro nerde kaldı
Ben böyle istemiyom sana anlattığım gibi yaparsın knk![]()
sen merak etmegüzel olucak
hahahah![]()