5000 kişilik hosting provider lisans alınacak . pm veya burdan yazabilirsiniz teklifleri
5000 kişilik hosting provider lisans alınacak . pm veya burdan yazabilirsiniz teklifleri
çalışıyorum akşam 9 gibi ts3.tskurucum.com teamspeak3 serverinde ol konusalım
TS'niz linux crack lisans içeriyor. TeamSpeak yetkililerine bu konuda rapor ettim. Kontrol ettiklerinden ip'niz kara listeye alınacaktır.
Not: Baybat, samettekin'e sakına iş yapma. Çünki, crackli lisans kullanıyor. Yakında ip'si kara listeye alınacak.
- - - - - - - - - -
TS'niz linux crack lisans içeriyor. TeamSpeak yetkililerine bu konuda rapor ettim. Kontrol ettiklerinden ip'niz kara listeye alınacaktır.
Not: Baybat, samettekin'e sakına iş yapma. Çünki, crackli lisans kullanıyor. Yakında ip'si kara listeye alınacak.
Bir konuyuda atlamışım;
Sitedeki kullandığı script(WHMCS) ' de w@rez'dir. Bu konudada WHMCS yetkililerine şikayette bulundum. Kendisine tavsiyem WHMCS w@rez kullanmamasıdır. Yoksa WHMCS Türkiye yönetimi arkadaşa dava açılacaktır.
Ve birde ts'sinin 10gbit koruma olduğunu iddaa ediyor külliyen yalandır. Yoncu 'dan almış arkadaş. Ve yoncunun vpslere sağladığu firewall 1Gbit 'dir.
var böyle adamlar ya sahte lisans kullanıp başkalarına orjinal diye satmaya çalışan. Bilmiyorlarki orjinal lisansın parası ne kadar ve bu lisansların aylık yenilenmesi gerkiyor. Eğer orjinal lisans istiyorsan kimsele uğraşma yalvarma hepsi dolandırıcı, direk Pricing burdan fiyatlarına bak ve al. Burası teamspeakın orjinal sitesidir
Only Know You've Been High When You Feeling LowCSPLAGUE Forumu ;
Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
Evet, arkadaşın TS'si blacklist'e alınmıştır.![]()
Kaptan'ın attığı linkten bakarsak teamspeak 5000 kişiliği 110 dolar, yaklaşık 230 liraya denk geliyor [Aylık], + almak için 50$ başvuru ücreti var.
Türkiye'de yetkili satıcı olarak gözüken 3 yer var. Climbhost, etcworld, bilgi-islem.
Bunlardan climbhostun bir kaç ts sine girdim lisanssızdı. Millete yetkili satıcıyım diyip lisanssız satıyor. Diğerlerini bilmiyorum.
Orjinal olsa bile %18 vergiyi ödeyemiyicek arkadaş belgesi yokçok mu yüklendik ne
![]()