Hocam, Forumda bulunan cracklerden bir tanesini kullanıyorum çok güzel gidiyorduk yatqa sıkıntı çıkarmaya başladı yeni sürümde 13'ten fazla hiç açılmıyor önceki sürümlerde açtım fakat yedek atamadım ne oluyor birisi açıklayabilirmi
İyi FORUMLAR.
Hocam, Forumda bulunan cracklerden bir tanesini kullanıyorum çok güzel gidiyorduk yatqa sıkıntı çıkarmaya başladı yeni sürümde 13'ten fazla hiç açılmıyor önceki sürümlerde açtım fakat yedek atamadım ne oluyor birisi açıklayabilirmi
İyi FORUMLAR.
Konu Silinsin lütfen,
Yatqa'ya bağışta bulundum sorun düzeldi![]()
ne kadar bağışta bulunduğunuzu söyler misiniz merak ettim![]()
1 euro![]()
teşekkür ederim![]()
Ne bağışı yahu- Yeni sürümünde böyle sıkıntı var galiba, Hanibu Forum - Teamspeak 3 - Yatqa İndir ben burdan indirdim. Öyle bir bağış sorunum yok çok şükür
![]()
Aynısını indirdim fakat 13'den fazla sunucu açınca yedek atamadım serversnaphot gibi değişik bir hata vermişti
Bence yazılımcının fikri son derece güzel 1 euro bağış kimseye birşey kaybettirmez
Bende bir sorun yok. 15 ts açtım ardından 16. ya yedek attım.
Programın yapımcısına bişey diyemem. Ama ücretsiz varken para vermekte mantıklı değil.
- - - - - - - - - -
Bende bir sorun yok. 15 ts açtım ardından 16. ya yedek attım.
Programın yapımcısına bişey diyemem. Ama ücretsiz varken para vermekte mantıklı değil.
eski sürümlerinde bağış istemiyor zatenama yeni çıkan query komutlarının bazılarını içermiyor
1 € dan ölmeyiz
![]()
1 euro'nun eksikliğini çekmezsin emin ol