.txt Dosyasındakı yazıların renkli olmasını istiyorum.
yapan arkadaşa şimdiden teşekkürler.
.txt Dosyasındakı yazıların renkli olmasını istiyorum.
yapan arkadaşa şimdiden teşekkürler.
CILGIN TURKLER | ~ZombieWorld~
Sayfamiz:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Facem:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
95.173.173.174
Buyur kardeşim,
Not;
!g = koyduktan sonra yazı yeşil olur. g=green=yesil
!t = koyduktan sonra yazı takım rengi olur. t=team=takım
!n = koyduktan sonra yazı normal renk olur(sarı). n=normal
Örnek cümle;
!gMlhcnshn!nRedbull !tSatın Aldı
!gMlhcnshn!nRedbull !tSatın Aldı
!t kullanıldığında oyuncu;
T'de ise kırmızı görünür CT'de ise Mavi görünür.
Olası bir sorunda mesaj atmaktan çekinme kardeşim.
Plugini kullanırken başta çıkan [RB] Yerini sma 'da bulamadım nerden değiştirebiliriz ?
MaMi [$]
95.173.173.111
/DGJail
/DissidenTJail
/DGClannn
RB Yerini sunucu isminizi vs. yazabilesiniz diye, çoğu kişi .sma'dan anlamıyor diye, .txt içerisine yerleştirdim. Orada görebilirsiniz. Fakat !g!t!n vs. renk kodları olduğundan karışık görünebilir. Dikkatli ayarlayınız.
çözülmüş isteklere taşınabilir.[Sorunsuz Çalışıo]
CILGIN TURKLER | ~ZombieWorld~
Sayfamiz:
Facem:
95.173.173.174
Ct ye oto silah verme plugini istiyorum
Ellerine Sağlık Sağol.
gerçekten mükemmel harika bir şey bu dostum!
mükemmel