Başlıkta belirttiğim gibi bu konu hakkında bilgisi olan varmı?.Normal Windows üzerinden bot yapabiliyoruz ama VPS/VDS Makina üzerinde nasıl Yaparız ?

TS3 Linux Müzik Bot Yapma
 TS3 Linux Müzik Bot Yapma Başlıkta belirttiğim gibi bu konu hakkında bilgisi olan varmı?.Normal Windows üzerinden bot yapabiliyoruz ama VPS/VDS Makina üzerinde nasıl Yaparız ?

Cevap: TS3 Linux Müzik Bot Yapma
 Cevap: TS3 Linux Müzik Bot Yapma TeamSpeak3 Linux Client Kurulumu | TeamSpeak Türkçe Destek Platformu yardımcı olur sanırsam
 Cevap: TS3 Linux Müzik Bot Yapma ubuntu veya debian sunucunuz varsa ücretli kurulum yapabilirim

Cevap: TS3 Linux Müzik Bot Yapma Ücretsiz yardımcı olabilirim hocam.

Cevap: TS3 Linux Müzik Bot Yapma Forumda yeni olduğum için herkese yardımcı olmaya çalışıyorum ve bi hayli sorusu birikmiş arkadaşların.Detaylı anlatım konusu düzenlemek uzun süreceğinden direk bilgisayarınıza bağlanıp kurulumu gerçekleştirebilirim.
- - - - - - - - - -
Forumda yeni olduğum için herkese yardımcı olmaya çalışıyorum ve bi hayli sorusu birikmiş arkadaşların.Detaylı anlatım konusu düzenlemek uzun süreceğinden direk bilgisayarınıza bağlanıp kurulumu gerçekleştirebilirim.

Cevap: TS3 Linux Müzik Bot Yapma Hocam bizede anlatsanız güzel olur
Cloud Tescil İnternet Hizmetleri
Kaliteyi Ucuza Alabileceğiniz Tek Adres
İletisim Bilgilerimiz :
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
loudTescil.com
Fb.com/CloudTescil
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Cevap: TS3 Linux Müzik Bot Yapma :S Yine geldiler

Cevap: TS3 Linux Müzik Bot Yapma Dream siz sanki çok bilgilisinizde yine geldiler demişsiniz . tartışma yaratmaya gerek yok :!
 Cevap: TS3 Linux Müzik Bot Yapma Öncelikle konunu destek bölümüne açmalıydın ki sıkıntı değil konu hakkında bilgim var hem kolay bir şekilde uğraştırmadan kurabilirim
Kimsin diye sorma
Tek Hedef CSPlague