Map Adı=>deathrun_joker1
Bu Map vBoss Tarafından Tasarlanmıştır.
PHP- Kodu:
csplague.com
>>>Hangi Dosya Neye Atılır<<<
![]()
Map Adı=>deathrun_joker1
Bu Map vBoss Tarafından Tasarlanmıştır.
PHP- Kodu:
csplague.com
>>>Hangi Dosya Neye Atılır<<<
![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Nick eklenmiş.
Konu vBoss tarafından (22-02-12 Saat 19:38 ) değiştirilmiştir.
iyi ozaman her mapı paylaşımımızda o mapı yapan adamı bulup soralım koyalım mı diye ? saçmalayın lütfen.Aferin, benim mapımı benden izinsin alıp buraya koyuyorsun.
Konuda hakli olabilirsin mapı sen yaptıysan altına nickini ekleriz ama haksızlığını belirtme biçimin çok yanlış
biz buradayız biyere gitmiyoruz.Aksi halde bedelini sen ve sorumsuz davranan yöneticilerin öder.
Konuya Nickini Ekledim..
Legend Young
İzin almanıza gerek yok, ben zaten yayınlamışım bu haritayı. Yaptığınız yanlışlık işinize gelmeyen resimleri eklememekti.
Sizinde burda olduğunuzu gayet iyi biliyorum. Benide bilenler gayet iyi biliyor.
Neyse burada tehdite kaçan sözler sarf etmeyeceğim. Modlarınızda sizde seviyenizi belli ettiniz.
Ama hatanızı anlamanız güzel birşey. Anlayıp düzelttiğinize göre sorun yok.
Kolay Gelsin.
bak kardeşim eğerki haklıysan adam gibi hakkını arıyıcaksın, gelmişsin boş boş konusuyorsun. bu mapı ben yaptım buyrun orjinal konusuda bu yazsaydın bizde tamamdır diyip eklerdik.vBoss
neyse uzatmaya gerek yok herkeze iyi forumlar.
Legend Young
Kardeşim tamam ozan eklemiş konuya senin adını ne uzatıyorsunki şimdi.
Teşekkürler.
eyw
Teşekkürler.