dosyalar bende mevcut fakat her girmemde dosyaları tekrar yüklüyor.Yüklü dosyaların tekrar tekrar yüklenmemesi için ne yapabilirim bilgisi olan var mı acaba?

cs 1.6 hlds server her girişe dosya yüklüyor
 cs 1.6 hlds server her girişe dosya yüklüyor dosyalar bende mevcut fakat her girmemde dosyaları tekrar yüklüyor.Yüklü dosyaların tekrar tekrar yüklenmemesi için ne yapabilirim bilgisi olan var mı acaba?
 Cevap: cs 1.6 hlds server her girişe dosya yüklüyor
 Cevap: cs 1.6 hlds server her girişe dosya yüklüyor ozelden ulas yardimci olayim

Cevap: cs 1.6 hlds server her girişe dosya yüklüyor @duzceli ; bişeyleri sildim de şuan sadece pro maplarda sadece her girmede dosyaları tekrar yüklüyor
 Cevap: cs 1.6 hlds server her girişe dosya yüklüyor dostum cs kurulu oldugu yere gir orda cstrike_turkish dosyasi var ise sil bir defaya mahsus dosyalari indirir her girmende indirmez
- - - - - - - - - -
dostum cs kurulu oldugu yere gir orda cstrike_turkish dosyasi var ise sil bir defaya mahsus dosyalari indirir her girmende indirmez
- - - - - - - - - -
dostum cs kurulu oldugu yere gir orda cstrike_turkish dosyasi var ise sil bir defaya mahsus dosyalari indirir her girmende indirmez
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
<br>
<br>dostum cs kurulu oldugu yere gir orda cstrike_turkish dosyasi var ise sil bir defaya mahsus dosyalari indirir her girmende indirmez

Cevap: cs 1.6 hlds server her girişe dosya yüklüyor @duzceli ; kurulu olduğu dosyada da yok cstrike dosyasının içinde de dediğiniz isimde dosya yok.
 Cevap: cs 1.6 hlds server her girişe dosya yüklüyor dostum sen bana ozelden ulas yada sunucu ip adresini at bide ben girip bakayim cevabini bekliyorum

Cevap: cs 1.6 hlds server her girişe dosya yüklüyor @duzceli ; 62.248.41.168:27015 özelden mesaj atamıyorum.