Merhaba,
Bugün gtx 680(4gb) ile gtx 590(3gb)'ı sli yaptım yani şuanda ekran kartı belleğim 7GB artık yeni oyunlar bekliyorum :/
Merhaba,
Bugün gtx 680(4gb) ile gtx 590(3gb)'ı sli yaptım yani şuanda ekran kartı belleğim 7GB artık yeni oyunlar bekliyorum :/
yuh bilgisayar satılık mı![]()
o bişeymi olum benim arkadaşta crysis serisi 1 warhead 2 gta 1 2 3 vice city san andreas 4 ve diğer battlefed 3 assasin cred revolitions oyunları var hepsi en yüksek kalitede hemde hiç kasmıyor sıfır kasma 10000 FPS oyun keyfi çatıyor![]()
bende yazın bilgisayarı donatcam butce 1200 tl flan ne onerırsınız ?
wallaha önce ekran kartı ram al bence
8 gb ram yapacagıma ekran kartı alırım zaten işlemci olarak bana öneri lazım i5 3.2 ghz alsam yeter mı ?
Tabikide Nvidia MSI GeForce GTS 450 Cyclone - 240 TL hem ucuz hem güçlü tavsiyem sana bu![]()
Senin durumuna bağlı o ama bana göre yeter tabi ben oyunları seyrek durumda oynadığım için.
Benimde tavsiyem bu ama eğer parayı biraz daha 400 tl kadar yükseltirsek bilgisayarının maksimum güçte HD olarak görüntü verecek ekran kartları var.
bana özel mesj at 32 bit' mi istiyorsun 64 mü? ona göre uygun fiyatta birşey bulabilirim.
Nvidia değildir o ozaman. Çünkü nvidia'nın HQ ekran kartları 4000 tl nin altında yok ama parasına değer birşey.
---------- Alttaki Mesaj Zamani 15:53 ---------- Önceki Mesaj Zamani 15:50 ----------
Eğer bilgisayarın DDR 3 veya 5 bellek taşırsa ekran kartı ve DDR3 almanı tavsiye ederim tabi 1200 TL nin biraz dışına çıkabilir (bknz : 1750 TL gözden çıkartmanız gerekebilir.)
Valla ben casper nirvana aldım hiç kullanışlı görmedim parçalarını 4000 liraya pcyi baştan dizdim her parçasını 700 tl üstü almışımdır abartmak olmasında zaten pahalı olan parçaları değiştirmedim. Sizde benimki gibi yaparsanız çok yüksek kalite performansı alabilirsiniz.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
berXamet ' e teşekkürler.
dalgamı geçiyosun zengin onlar paraya kıyıyor laptop için sadece 15 milyar harcadılar orasını burasını değiştirdiler senin masaüstüne 10000000 basar![]()