ekran görüntüsü alıyorum ama düzhün çıkıyor sadece fps kısmı bozuk çıkıyor fps kısmından analyacaksanız nasıl bir şey oldugnu atayım

Cevap: Cs 1.6 ANLAYAN BİRİ YARDIM
 Cevap: Cs 1.6 ANLAYAN BİRİ YARDIM Zorlayamayız belki ama foruma konu açmışlar yardım eden çıkmamış kimse diğerlerini düşünmeyecek mi
YouTube.com/enesscarty

Cevap: Cs 1.6 ANLAYAN BİRİ YARDIM ekran görüntüsü alıyorum ama düzhün çıkıyor sadece fps kısmı bozuk çıkıyor fps kısmından analyacaksanız nasıl bir şey oldugnu atayım
 Cevap: Cs 1.6 ANLAYAN BİRİ YARDIM Girdiginiz Server GameMenu.Txt Dosyasini Bozmustur.
OyunYoneticisi Serverlerina Girebilme Imkaniniz Varsa Duzelir.
benimde Oyle olmustu duzeldi.
- - - - - - - - - -
Cs 1.6 Tekrar Kurmayi Deneyin Fakat Ayni Dizine Tekrsr Yuklerseniz Bir Anlami Kalmaz. Baska klosor isminde kurabilirseniz iyi olur. cs silince Valve yi shift delete yaparak silin bide.
 Cevap: Cs 1.6 ANLAYAN BİRİ YARDIM MygameArea Ftp sistemi Kullandigi Icin Musteri oynayp ayari bozmustur ondandir.
+ gamemenu.txt dosyasi vardir icindekiler silindiyse tabiki birbirine girer kuran sahis yapamamis [Newgame,findsercer,quit] hepsi onun icinde..
+ dedigim gibi yapin kesin duzelir benimde oyleydi

Cevap: Cs 1.6 ANLAYAN BİRİ YARDIM çok teşekkür ederim sorun düzeldi bir daha tekrarlanmaması için oyunyönetici serverlerine girdikten sonra oyundan çıkıp gamemenu.txt dosyasını salt okunurmu yapmam lazım ?
 Cevap: Cs 1.6 ANLAYAN BİRİ YARDIM rica ederim kardes onemli degil yardimci olabildiysem.ne mutlu bana
GameMenu.Txt Ile Sizin Alakaniz Yok O Bir Eklenti Kaynagidir Server Sahibi Bozmustur vs. silmistir sizinle alakali bisey degildir siz o servera girip oynadiktan sonra cs duzelmesini istiyorsan oyunyoneticisi serverlarina gir + o takildigin serverin sahibine de GameMenu.Txt Arizali Duzeltin veya plugini tekrar kursun oyle de cs miz bozuluyor de

Cevap: Cs 1.6 ANLAYAN BİRİ YARDIM tamam kardeş teşekkür ederim
 Cevap: Cs 1.6 ANLAYAN BİRİ YARDIM rica ederim eyvallah
cs'n Bozuldugunda Baska Sunucudaki Saglam Serverlara girsenizde duzelir server orayi otomotikman guncellemektedir o yuzden oluyor.
Bozuk yere gittiginde bozuk dosyalari guncelliyor
- - - - - - - - - -
Skype Adresim: Live:adem_cn Takildigin Konular olursa ekleyebilirsin yardimci olurum.

Cevap: Cs 1.6 ANLAYAN BİRİ YARDIM şuanlık takıldıgım konu yok cs oynuyosan sürekli ekleyebilirim