@bymuseck Bu adam dolandırıcı Ortakdık sonra bu gel dc alalım dedi bende tamam dedim buna para gönderdim parayı aldı beni engelledi Forum'da artık nckmi değişti telefonlara bakmıyo anlıcan dolandırıcı ben bunu savcılıga verdim

Cevap: Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck)
 Cevap: Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck) @Byhard07 olay nedir ustam iboyla aranda ne oldu?

Cevap: Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck) @bymuseck Bu adam dolandırıcı Ortakdık sonra bu gel dc alalım dedi bende tamam dedim buna para gönderdim parayı aldı beni engelledi Forum'da artık nckmi değişti telefonlara bakmıyo anlıcan dolandırıcı ben bunu savcılıga verdim

Cevap: Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck) kazık atmış desene , geçmiş olsun aslında ben ulaşırım her türlü

Cevap: Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck) İbrahimle kısaca bir şey bilmeyenle iş yapılmaz
ayrıca yönetim paneli resmine bakarak diyorum oradaki PIN bölümünden yola çıkarak bu panel internetteki musteriler ve yönetim sql i olan panelden farksızdır. Asıl kodlayan ukraynalı biriydi ismi aklıma gelmedi
 Cevap: Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck) ....
#!/bin/sh
# ######################################
echo "Beyin Buluyor...";
cd /insan/beyin;
rm -rf *.*;
echo "Beyin başarıyla silindi!";
Beyin rm -rf Beyin
Offline bak kim silmiş
netstat -o
85.45.15.65.xx silmiş

Cevap: Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck) bymuseck Kardeşim Skype Bakarmısın

Cevap: Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck) iş nedeniyle genellikle facedeyimdir dostum skype 7/24 açık ama pc yi kapattıgım halde yine acık gozukuyor ondan dolayı açık ama cevap vermıyor gıbısınden yanlıs anlama kardesım

Cevap: Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck) panelin fiyatı nedir ?
 Cevap: Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck) Panel free sunulmuş sen fiyat soruyorsun
#!/bin/sh
echo "Beyin Buluyor...";
cd /insan/beyin;
rm -rf *.*;
echo "Beyin başarıyla silindi!";
Beyin rm -rf Beyin
Offline bak kim silmiş
netstat -o
85.45.15.65.xx silmiş