- - - - - - - - - -
Video çekemicem şimdi ama bunu inceleyebilirsin
https://www.csplague.com/vhe-rmf-pay...ansor-rmf.html

Cevap: "İstek" Ders'lerinizi Buraya Yazınız | CSPLague
 Cevap: "İstek" Ders'lerinizi Buraya Yazınız | CSPLague Aga ben gizli yer yapmak ıstıyorum ama yapamıyorummesela farmvillede kulenın altından giriyordunya onun gibi buyukısyanda yapmak ıstedım ama yapamadım
nasıl yapıldını Videolu Anlatırsan sevinirim

- - - - - - - - - -
Video çekemicem şimdi ama bunu inceleyebilirsin
https://www.csplague.com/vhe-rmf-pay...ansor-rmf.html

Cevap: "İstek" Ders'lerinizi Buraya Yazınız | CSPLague Yaptığım map'a koruma eklemek istiyorum. korumadan kastım bspviewer den mapları çevirebiliyoruz.
Bunu nasıl engelleyebilirim.
 Cevap: "İstek" Ders'lerinizi Buraya Yazınız | CSPLague Kaçak yeri yapımında 1 kişi gectiginde oranın yani kacak yerinin kapanması nasıl yapılır
PHP- Kodu:Bazen Sadece Durup Düşünürsün !
Kod:\\Twitter : @BrkkrcaBurak //

Cevap: "İstek" Ders'lerinizi Buraya Yazınız | CSPLague valve hammer editor import etmeyi gosterirseniz sevinirim

Cevap: "İstek" Ders'lerinizi Buraya Yazınız | CSPLague S.a kardeşim benim sorum şu ben haritayı falan herşyi bitiriyorum fakat run f9 dedigimde bsp falan geliyo onu bsp nasıl çevircem bu 1. 2. side kardeşim hani ct - t çıkış yerlerini yapıyoruz ya onlarda mesela 1 tane yapsak 32 kişide ayı yerde doğarmı yada 32 tane ct - t yerimi yapcaz

Cevap: "İstek" Ders'lerinizi Buraya Yazınız | CSPLague Kardes bana ögretirmisin bn bir iki sey biliomda hatta map yaptm panele yukleyemiom ne olr yardm et kardes

Cevap: "İstek" Ders'lerinizi Buraya Yazınız | CSPLague .bsp maptaki reklamı degiştirme nasıl oluyor ?