Cevap: [PACK] Tum Pluginlerimi Paylasiyorum
 Cevap: [PACK] Tum Pluginlerimi Paylasiyorum @aliosman1 isim değiş pluginindeki isimleri tam yazmak zorundamısınız mesela player[....com] fln adamın ismi bu ben isimler.ini ye Player Yazsam Onuda Alır Dimi ?
CILGIN TURKLER | ~ZombieWorld~
Sayfamiz:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Facem:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
95.173.173.174
 Cevap: [PACK] Tum Pluginlerimi Paylasiyorum steam:
 Cevap: [PACK] Tum Pluginlerimi Paylasiyorum yine dayanamadım yapılmışı vardı senin için az editldim. karalistedeki isimleri değiş, yeni vereceğin isimleri de değiş. dayan gitsin ver coşkuyu kanki yes yes yes
- - - - - - - - - -
plugini eklemeyi unutmuşum
Kod:#include <amxmodx> #include <amxmisc> new const yeniisimler[][] = { "Turkiyem <3 Yeni Oyuncu", "Turkiyem <3 KOROGLU", "Turkiyem <3 BattalGazi", "Turkiyem <3 Kara", "Turkiyem <3 Kara Murat", "Turkiyem <3 ASLANBEY", "Turkiyem <3 Polat", "Turkiyem <3 Memati", "Turkiyem <3 AbdulHey", "Turkiyem <3 Yurekli Cocuk", "Turkiyem <3 Laz Ziya", "Turkiyem <3 Efe", "Turkiyem <3 Player", "Turkiyem <3 Artiz", "Turkiyem <3 Fatih", "Turkiyem <3 Mehmet", "Turkiyem <3 CengizHan", "Turkiyem <3 MeteHan", "Turkiyem <3 Kovboy", "Turkiyem <3 Alamaci", "Turkiyem <3 oWowW" }; new const karaliste[ ][ ] = { "player", "unnamed", ".ro", ".xxx", ".rs", ".info", ".in", ".net", "www", "connect", "27015", ".org", "89.", "yarak", "amcik", "yarrak", "admin", "oyunsunucu", "sex", "csoyuncu", "ali" } public plugin_init ( ) register_plugin( "isimdegisv2", "1.1", "alios" ); public client_connect ( id ) set_task ( 2.0, "isimkontrol", id ); public client_infochanged ( id ) set_task ( 2.0, "isimkontrol", id ); public isimkontrol ( id ) { if (is_user_connected(id)) { static name[33]; get_user_info( id, "name", name, sizeof name - 1); strtolower(name); for( new i = 0;i < sizeof(karaliste);i++ ) { if( contain(name, karaliste[ i ] ) != -1 ) { set_user_info( id, "name", yeniisimler[ random_num( 0, charsmax( yeniisimler ) ) ] ); break; } } } }
steam:
 Cevap: [PACK] Tum Pluginlerimi Paylasiyorum alın size rutbemv2.amxx

steam:

Cevap: [PACK] Tum Pluginlerimi Paylasiyorum saol cok faydali hepsi ama bana bi plugin yaparmisin 3 ziplama + 2x hasar

Cevap: [PACK] Tum Pluginlerimi Paylasiyorum helal olsun emek vermişin

Cevap: [PACK] Tum Pluginlerimi Paylasiyorum Sağolasın Kardeşim

Cevap: [PACK] Tum Pluginlerimi Paylasiyorum emege saygı kardeşim helal olsn

Cevap: [PACK] Tum Pluginlerimi Paylasiyorum Paylaşım için teşekkürler.

Cevap: [PACK] Tum Pluginlerimi Paylasiyorum cabuk sil su konuyu