Kardeşim ben bunu indirdim oyunyöneticisine yolaldım fakat plugin hatalı diyor çalışmıyo diyo ?
|
Gelişmiş TS3 Bağlanma Plugini || /ts3 Plugini
|
|
20-07-13, 22:31
Cvar Ayarlarini ayarladin mi kardesım yanı ts ıp . port falan ayarlamassan olmaz.
21-07-13, 02:35
bihterr dateline='' Wrote: Kardeşim ben bunu indirdim oyunyöneticisine yolaldım fakat plugin hatalı diyor çalışmıyo diyo ? Oyunyöneticisinin ne dediği beni ilgilendirmez. Ben bunu yaptım, denedim, çalıştı mı? Çalıştı. Pluginin çalışmadığına dair kanıtın varsa, hatayı yazarsın çözeriz. Böyle bomboş çalışmadı demekle yardımcı olamayız - - - - - - - - - - bihterr dateline='' Wrote: Kardeşim ben bunu indirdim oyunyöneticisine yolaldım fakat plugin hatalı diyor çalışmıyo diyo ? Oyunyöneticisinin ne dediği beni ilgilendirmez. Ben bunu yaptım, denedim, çalıştı mı? Çalıştı. Pluginin çalışmadığına dair kanıtın varsa, hatayı yazarsın çözeriz. Böyle bomboş çalışmadı demekle yardımcı olamayız CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır. Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim. Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596 Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
21-07-13, 12:55
Eyvallah bakalım bizde deniyelim belki bize sorun var deme
YouTube.com/enesscarty
21-07-13, 14:47
aynen kardeşim sma içinde port ve ip yi yazdım ama çalışmıyor dendi belki ben sma dan yazarken yanlış birşey yapmış olabilirim ya sizde çalışıyomu oyunyöneticisinde
21-07-13, 15:41
evet benım serverım var ve calısıyor.
ts3_server "" // Server'ınızın IP Adresits3_serverpw "" // Server'ınızın VARSA Şifresits3_port "" // Server'ınızın portu ( Eğer portunuz, standart porttan farklı değilse boş bırakın. Otomatik 9987 olarak ayarlar. )ts3_channel "" // VARSA Özel odanızın adı veya odanın channel id'sits3_channelpw "" // VARSA Özel odanızın şifresi bu kodları tsnızın ıpsını ve sıfresını falan yazıp. panelden server ayarlari - ozel ayarlara kopyalayıp yapıstır. soruunun cozulecektır - - - - - - - - - - sen tsnin ıpsını falan at sıfresını ben smayı sana bastan atayım sorunun cozuleektır. plugınde sıkıntı yok cunku
21-07-13, 17:59
Sincanly attım özelden ts bilgilerini
21-07-13, 19:15
Maşallah
22-07-13, 23:10
bakacam bakım iyimi bide sw reklma vermek istiyorum serverler kısmına nasıl verebilirim
25-07-13, 09:19
iyiymiş
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread:

![[Image: amxxlarge.jpg]](https://www.amxmodx.org/images/amxxlarge.jpg)