Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yatqa Server Sorunu
Merhaba arkadaşlar teamspeak lisansım var bu lisanssı değerlendiremiyorum yani kullanıyorum yatqadan kendime 5 tane server daha açtım arkadaşlarıma vericem ama veriyorum panel istiyolar yatqa felan istiyolar vermek zorunda kalıyom buda kötü oluyo çünki yatqayı verince 6 serveri birden yönetebilecekler nerden bilecem bunların benim serverime bişe yapmıcağını benimde sorunum bu serverleri ayıramayız mı bi çözüm yolu yok mu
örneğin ben teamspeak yatqa panele girince bütün serverler çıksın o girince sadece kendine ait server çıksın 1 tane sadece kendine ait olanı yönetebilsin
:confused:
CSP Signatür

onrylc0107
Reply
onur0107 dateline='' Wrote: Merhaba arkadaşlar teamspeak lisansım var bu lisanssı değerlendiremiyorum yani kullanıyorum yatqadan kendime 5 tane server daha açtım arkadaşlarıma vericem ama veriyorum panel istiyolar yatqa felan istiyolar vermek zorunda kalıyom buda kötü oluyo çünki yatqayı verince 6 serveri birden yönetebilecekler nerden bilecem bunların benim serverime bişe yapmıcağını benimde sorunum bu serverleri ayıramayız mı bi çözüm yolu yok mu
örneğin ben teamspeak yatqa panele girince bütün serverler çıksın o girince sadece kendine ait server çıksın 1 tane sadece kendine ait olanı yönetebilsin

Yatqaya sunucu portu ile girsinler o port ile girileen sunucuyu yönetebilirler sadece.
Portlu bir sunucuya gir>ServerQuery bilgilerini al>Yatqadan giriş yaparken PORT(optional)kısmına portunu gir.

- - - - - - - - - -

onur0107 dateline='' Wrote: Merhaba arkadaşlar teamspeak lisansım var bu lisanssı değerlendiremiyorum yani kullanıyorum yatqadan kendime 5 tane server daha açtım arkadaşlarıma vericem ama veriyorum panel istiyolar yatqa felan istiyolar vermek zorunda kalıyom buda kötü oluyo çünki yatqayı verince 6 serveri birden yönetebilecekler nerden bilecem bunların benim serverime bişe yapmıcağını benimde sorunum bu serverleri ayıramayız mı bi çözüm yolu yok mu

Yatqaya sunucu portu ile girsinler o port ile girileen sunucuyu yönetebilirler sadece.
Portlu bir sunucuya gir>ServerQuery bilgilerini al>Yatqadan giriş yaparken PORT(optional)kısmına portunu gir.
Reply
Kardeşim Bak şimdi vereceğin servere girdiğinde yeni kimlik aç ordan sunucu sahibi ver o yetkiden b_virtualserver_select,b_virtualserver_log_add,b_virtualserver_log_view,b_virtualserver_start,b_virtualserver_stop,b_virtualserver_modify_port i kapat Sonra serverquery giriş al o zaman sadece kendi serverini editleyebilir.

- - - - - - - - - -

Kardeşim Bak şimdi vereceğin servere girdiğinde yeni kimlik aç ordan sunucu sahibi ver o yetkiden b_virtualserver_select,b_virtualserver_log_add,b_virtualserver_log_view,b_virtualserver_start,b_virtualserver_stop,b_virtualserver_modify_port i kapat Sonra serverquery giriş al o zaman sadece kendi serverini editleyebilir.
╔═══════════════════════╗
║•●۞
CSPLague.com | TreX79
║•●۞
E-Mail : [email protected]
║•●۞
Facebook : efehan19
║•●۞
TS3 : 185.26.144.180:92
║•●۞
İlgilendiği Bölüm : TS3,CS
║•●۞
CSPLague.com | TreX79

╚═══════════════════════╝
Reply
Sakat bir durum, önermiyorum yapmanı. Bir sürü yetki kapatman lazım. Ayrıca sende göremeyeceksin, yatqadan bütün tsleri.
Reply
daha ayrıntılı daha kolay bi çözüm yolu yokmu yada var sizmi anlatamıyosunuz aga lütfen çok lazım acill yardım edin
CSP Signatür

onrylc0107
Reply
yeni bir yetki açacaksın Query yetkisi. ona bazı yetkileri ekleyeceksin. query oturum oluşturma gibi. bunu bir tek sen kullanacaksın. ondan giriş açıp arkadaşına vereceksin. olay bu. ama dikkat etmen gereken yer yetki ayarı.
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  CSDuragi TeamSpeak 3 Sunucularına Girememe Sorunu TheChavuS 0 9,498 02-08-17, 14:25
Last Post: TheChavuS
  Teamspeak Lisanslı Server kurulum [Lin|Win] emirsandal 1 4,139 25-01-17, 16:43
Last Post: emirsandal
  Satılık Oyunyöneticisi Server + Maç Server + TS3 Forkcer 2 5,003 24-01-17, 23:05
Last Post: meyhanegaming
  YATQA Çevirisi Devam Ediyor... Dream592 3 5,304 29-11-16, 17:57
Last Post: Cparty
  TS3 Yetki Sorunu Neojima98 0 5,906 30-06-16, 17:11
Last Post: Neojima98
  TeamSpeak 3 ücretsiz server! meliharslan28 0 3,524 17-06-16, 00:12
Last Post: meliharslan28
  TS3 Server List Sorunu CrazyLife6161 1 7,082 11-02-16, 03:26
Last Post: buracat
  YATQA Türkçe Çeviri TeamSpeakEvi 3 6,512 12-12-15, 18:21
Last Post: TeamSpeakEvi
  Server Kurulumu ve Güncel Sürümde Yedek TeamSpeakEvi 4 4,928 11-12-15, 23:00