Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İsminin Başına Otomatik Tag Ekleme
Merhaba ben örnek olarak /whatsup gibi yazınca yazan kişinin isminin başına whatsup # şeklinde tag gelmesini istiyorum bi nevi slotol gibi ama bunda sadece isminin başına tag gelicek yetki vs olmuyacak yapabilecek olan varmı ?
Reply
Buyrun alttan indirip notepad ile düzenleyip kaydedin.Daha sonra alttaki linkten compile edin (.amxx için) Kolay gelsin.
AMX Mod X - Half-Life Scripting for Pros!

Attached Files
.sma   auto-tag.sma (Size: 708 bytes / Downloads: 213)
Reply
delurospeedrun dateline='' Wrote: Buyrun alttan indirip notepad ile düzenleyip kaydedin.Daha sonra alttaki linkten compile edin (.amxx için) Kolay gelsin.

Eklenti başarılı çalışıyor teşekkür ederim ama oyun içinde eklediğim komutu yazınca nickine işlemiyor oyuna girdiği nick ne ise o kalıyor oyundayken sadece nicki değişiyor çıkınca tagsız oluyor ve optionsdan nick değiştirme yerine girdiğimizde tag yok gözüküyor oyunda tag var ama serverden çıkıp girince retry atınca tag siliniyor komutu oyunda yazdıgımızda optionsdan girilen nick yerinede eklensin tag yapabilirmisin bunu

- - - - - - - - - -

delurospeedrun dateline='' Wrote: Buyrun alttan indirip notepad ile düzenleyip kaydedin.Daha sonra alttaki linkten compile edin (.amxx için) Kolay gelsin.

Eklenti başarılı çalışıyor teşekkür ederim ama oyun içinde eklediğim komutu yazınca nickine işlemiyor oyuna girdiği nick ne ise o kalıyor oyundayken sadece nicki değişiyor çıkınca tagsız oluyor ve optionsdan nick değiştirme yerine girdiğimizde tag yok gözüküyor oyunda tag var ama serverden çıkıp girince retry atınca tag siliniyor komutu oyunda yazdıgımızda optionsdan girilen nick yerinede eklensin tag yapabilirmisin bunu
Reply
Tamam bu sefer istediğiniz gibi yapabildim lakin değiştirmeyi unutmayın ve değiştirirken mesela tag yazılan yere boşluk koyacaksanız % işareti kullanın oyuncu çıktığında yine aynı tagla servere girebilir.Ve mesaj yerinide düzenlemeyi unutmayın Kolay Gelsin.

Attached Files
.sma   tagverwhatsup.sma (Size: 860 bytes / Downloads: 73)
Reply
delurospeedrun dateline='' Wrote: Tamam bu sefer istediğiniz gibi yapabildim lakin değiştirmeyi unutmayın ve değiştirirken mesela tag yazılan yere boşluk koyacaksanız % işareti kullanın oyuncu çıktığında yine aynı tagla servere girebilir.Ve mesaj yerinide düzenlemeyi unutmayın Kolay Gelsin.
Altclangir yazdım serverdeki herkez oraya yazdıgım say mesajını yazdı bir anda 30 kişi aynı yazıyı yazınca lag oluyor sadece bu komutu yazan kişi yazsın o saydaki mesajı yapabilirmisin

- - - - - - - - - -

delurospeedrun dateline='' Wrote: Tamam bu sefer istediğiniz gibi yapabildim lakin değiştirmeyi unutmayın ve değiştirirken mesela tag yazılan yere boşluk koyacaksanız % işareti kullanın oyuncu çıktığında yine aynı tagla servere girebilir.Ve mesaj yerinide düzenlemeyi unutmayın Kolay Gelsin.
Altclangir yazdım serverdeki herkez oraya yazdıgım say mesajını yazdı bir anda 30 kişi aynı yazıyı yazınca lag oluyor sadece bu komutu yazan kişi yazsın o saydaki mesajı yapabilirmisin
Reply
Tamamdır şimdi hallettim klana giren oyuncuya gösterilcek sadece düzenlemeyi unutmayın kolay gelsin.

Attached Files
.sma   tagverwhatsup.sma (Size: 792 bytes / Downloads: 355)
Reply
işime yaradı
Reply
eyw
Reply
saol
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Otomatik Ban Sebebi sinan_604 7 5,160 09-12-17, 04:14
Last Post: exelds78
  Otomatik Can Doldurma İstiyorum team36 10 6,031 09-12-17, 04:09
Last Post: exelds78
  LR'ye Müzik Ekleme Foreve 2 3,892 09-01-17, 20:47
Last Post: crunch98
  Hostname otomatik değiştirme acil içeri azza12345 4 4,972 07-05-16, 21:48
Last Post: Resul57
  Otomatik Spawn Yazma Pluginine Süre Koyabilirmisiniz ? fulmodcu 2 4,336 11-07-15, 20:16
Last Post: pandora158
  EL Başı Otomatik Olarak Silah Verme GreatsGaming 3 4,458 01-07-15, 17:07
Last Post: aPooCannn
  /lr ye süre ekleme plugini ayberk35 3 3,950 01-01-15, 22:01
Last Post: mlhcnshn

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)