Poll: Plugin g?zel ve kullan??l?m? ?
You do not have permission to vote in this poll.
G?zel Kullan??l?
50.00%
2 50.00%
Orta Kay?ta De?er
25.00%
1 25.00%
K?? Ve Mant?ks?z
25.00%
1 25.00%
Total 4 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sağlam Shop Plugin (İSTEK)
Öncelikle Herkezin Kadir gecesi ve kandili kutlu olsun.Pluginden anlayan kisiler için bir kaç istegim var.

--vipmenudeki Yetki harfini 'L' ye çevire bilirmisiniz.Burda tagla oluyor sanırsam.
--ekte atıcagım vipmenuyu yine ekteki shopa ekliye bilirmisiniz.(Slotmenunun altinda olursa sevinirim.)
--ekte atıcagım shoptaki hatalari bulup oyun yöneticisine aticak hale getirebirmisiniz.
--Birde ekteki yeni modelleri shopa göre uyarlıya bilirmisiniz.
--Son olarak Modellerin ses dosyalarina ihtiyac varmı yani sessiz olsa olurmu elinde olan varsa onuda atarsa sevinirim.
--Bu istekden sayılırmı bilmiyorum ama klan tagini Ma'Vi JailBreak olarak yaparsaniz Çok makbule geçer. :$ :p :cool:

-------Linki Ekte Bulunmaktadır-------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Menun Arayüzünü Sayiyim

1-)Market
2-)Envertar Menu
3-)Meslek Menu
4-)Slot Menu
5-)Vip Menu (Olacak İnşallah)
6-)TL Transfer
7-)Ts3 Hızlı Giriş
8-)Kan bagisla
9-Cıkıs

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Not : (Pluginde hatalı dosyan yasaklı komut gibi hatalar vermektedir her ne kadar hatalari giderdikden sonra yuklesemde
plugin tickette yuklenip oyunda gözükmemektedir bu hataları yada biz düzeltemedik bu işte anlayan biri varsa lutfen bir el atsın)

Bu Plugini Yapan Kisi Baya Sevaba Girecektir Herkezin Assa Yukari İstedigi Bir Plugin Çok Kullanışlı olacaktir.
Şimdiden Emegi Gececek Herkeze Çok Teşekkur Ederim Csplague.com Ailesine Selamlar.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Attached Files
.rar   Shop.rar (Size: 2.45 MB / Downloads: 98)
Reply
Güncel
Reply
[MENTION=8010]akcaliberk[/MENTION] kardeşim vakarmisin

- - - - - - - - - -
[MENTION=8010]akcaliberk[/MENTION] kardeşim vakarmisin
Reply
Güncel
Reply
Quote:vipmenudeki Yetki harfini 'L' ye çevire bilirmisiniz.Burda tagla oluyor sanırsam.

~ Vipmenuyu sadece ' L ' harfli olan yani admin_rcon ( amx_rcon ) yetkisi olanlar açabilecek

Quote:ekte atıcagım vipmenuyu yine ekteki shopa ekliye bilirmisiniz.(Slotmenunun altinda olursa sevinirim.)

~ %100 yüklenmiştir. Slotmenünün altındadır.

Quote:ekte atıcagım shoptaki hatalari bulup oyun yöneticisine aticak hale getirebirmisiniz.

~ Ben birtek colorchat hatası buldum. Colorchat yerine ChatColor kullandım. Oyun yöneticisi kabul edecektir.

Quote:Birde ekteki yeni modelleri shopa göre uyarlıya bilirmisiniz.

~ Bunu anlamadım çünkü ayarlanmış ?

Quote:Son olarak Modellerin ses dosyalarina ihtiyac varmı yani sessiz olsa olurmu elinde olan varsa onuda atarsa sevinirim.

~ Kardeşim ses dosyalarına falan ihtiyaç yoktur. Sessiz oynarsın Smile

Quote:Bu istekden sayılırmı bilmiyorum ama klan tagini Ma'Vi JailBreak olarak yaparsaniz Çok makbule geçer. :$ :p Cool

~ Tüm klan taglarını düzelttim iyi oyunlar Smile

PHP Code:
-------/*   Linki Ekte Bulunmaktadır   */------- 
Big Grin

Attached Files
.rar   PurposeLess.rar (Size: 2.46 MB / Downloads: 97)
PHP Code:
Ücretli Plugin Yapılır"[CSY]"// Tamamen Güvenilir// Bugsuz ve Hatasız============== ILETISIM ================="[Skype]   PurposeLess35                                                                 "====================================== 
Reply
Kardeşim Çok Sağol Deniyecegim İletişimde kalalim tekrardan çok sağol Smile
Reply
Eğer sorun olur yada çalışmazsa tekrar yardım ederim
PHP Code:
Ücretli Plugin Yapılır"[CSY]"// Tamamen Güvenilir// Bugsuz ve Hatasız============== ILETISIM ================="[Skype]   PurposeLess35                                                                 "====================================== 
Reply
Plugini ticketten yukledim başarılı bir sekilde ama oyunda map degisip açınca server coktu ve kitlendi ? hatalar var heralde ama ticketten başarılı sekılde geçti
Reply
Mehmet 154 benim şifremi unuttum yeni çar açtım kusura bakmayınpanelden kapatıp denedim yine olmadı shopda hata yokmu ?lütfen biri yardımcı olursa çok iyi olur

- - - - - - - - - -

Konu Güncel
Reply
Güncel Yardım
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Vıp Plugın nihat331333 17 9,473 27-05-20, 08:57
Last Post: duzceli
  furien türkçe shop 41aaa41 5 6,309 20-05-19, 15:43
Last Post: sydraaga
  Takim Skor Plugin chirkinqral 5 10,134 02-02-18, 21:06