Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Galatasaraylılar....
İşde anlayana
[Image: f95jk.png]
Reply
Galatasay Maçı Bilerekmi Verdi ? Salakmısın Sen ?
Reply
Bilerek verdi demiyorum aslanık kafan basmıyor ama önemli oyuncularımızı çıkarıp dinlendirerek daha az forma giyen oyuncuları dinlendirerek zaman geçirmeye oynadı 2-2 kimse beklemiyodu ama oldu diye kimsenin çok fazla üzüldüğünüde sanmıyorum ama beşiktaşlılarla fenevliler ayrı bi havaya girmişler fenerliler şampyionluk kutlaması yapıyolar Big Grin beşiktaşlılar Galatasaray ı ezdik diyolar ne ezmesiyse bu artık fındık ezmesi galiba Big Grin
Reply
Beyler gs ye söylenen laflara dikkat edin cok hassasım birinize patlarım ona göre.
[Image: 2mjk0.png]
İletişim : [email protected]
[Image: 1925297303.png]
Reply
Feneri Yenemezsiniz Kadiköyde Sampiyonlugu Unutun Wink
Reply
Ayrıca winchester kardesim sen burda bize karşı beraberlik aldığınız için seviniyor olabilirsin fakat değişen birşey yok bizim için yine son haftaya kaldı mac ayrıca senin şampiyonun fener olmasını istemeni de anlamıyorum biz miyiz sizi sahamızda ağırlarken "Beşiktaş sen bizim köpeğimizsin" diyerek tezahürat yapan kardesim bence bi git sezon geneline bak sonra neye üzülüp neye sevineceğine karar ver.
Reply
Beşiktaş Normalde Feneri Şampiyon Yapmaz İnönüdeki Maçı Unutmayın.!

---------- Alttaki Mesaj Zamani 22:21 ---------- Önceki Mesaj Zamani 22:20 ----------

Ve Geçen Sene Kümeye Oynuyordunuz Smile 14. Olmuştunuz Bi Ara
Reply
Son olarak kendi takımının bulunduğu duruma bakıp da konuş kardeşim normal sezonda 22 puan fark attığımız kasımpaşa değildi sizdiniz yine kendiniz başarı yakalamayınca millete mi sarmaya başladınız ?
Reply
Bu Sene 2.Yarıda Bozuldu Beşiktaş. Mali Sıkıntılardan Cogu Futbolcu Oynamadı Teknik Direktorler Değişip Durdu.
Reply
Winchester dateline='' Wrote: Bu Sene 2.Yarıda Bozuldu Beşiktaş. Mali Sıkıntılardan Cogu Futbolcu Oynamadı Teknik Direktorler Değişip Durdu.

Demek ki kardeşim her takım kötü sezon geçebilir ben geçen sene 14.olduk diye bu takımı bırakmadımda milletin başarılarını da kıskanmadım.
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Galatasaraylılar İçeri hams1 2 2,098 23-10-12, 17:23
Last Post: hams1

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)