Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yav kardeşim modu ne yapsak gelirsiniz
arkadaşlar gg yaptım 5 - 10 kişi geldi crysis yaptım en fazla 5 geliyor modu ne yapsam server dolar anlamadım yardımcı olun arkadaşlar lütfen diyorum yani yorumunuzu eksik etmeyin
Reply
Bak server doldurmak öle kolay iş değil mod önemli değil her modu seven insan var ben yazın aldığımda 3 kişi açmışdık full mod 30+2 3 müz sıra sıra serverlere gidip reklam atıyorduk sonra gelan oyuncuların isteklerine göre açıyorduk mapları görsellikde önemli pelerin T-CT Model veya mapper bulup maplara reklamlarınızı koyabilirsiniz hoş olur biz böle serveri 3 haftada full çektirdik
[Image: f95jk.png]
Reply
Reklam + Görsellik Şart Ayrıca CrySis Modlu Server Pek Yok. Crysis Modunun Tanınması Ve Ögrenilmeside Gerek
Reply
Yaa ben açıkcası servere girdim bakdım pek bi değişiklik görmedim ve dediği gibi Reklam + Görsellik kurtarır serveri Big Grin
[Image: f95jk.png]
Reply
o zaman ne yapmalıyım zombi pro surf jail-dr gibi şeyler düşünüyorum

---------- Alttaki Mesaj Zamani 22:12 ---------- Önceki Mesaj Zamani 22:11 ----------

zaten ftp yapıcaklar panel geliştirilicekmiş mehmet abi dedi ona kadar kalsın böyle biraz görsellik katarım
Reply
Jail yapmada ne yaparsan yap Smile
acTiv # CSPlague

Kalite Ayrıntılarda Gizlidir.
Reply
En iyi basebuilder
Tek Hedefim:
[Image: AW17.png]
[Image: 4VP4.jpg]

[Image: 9uu03.png]
[Image: grk3h.jpg]

VFORDENTAAA
Reply
offf zombi deniyicem oda olmazsa bakıcaz artık Smile
Reply
zombi tutmaz.
[Image: 4wjpn.png]

[Image: 5c211.png]

[Image: 5c22z.png]

Valve Hammer Editor (Counter Strike 1.6 Map Yapma Programı) Hakkında Yardım İsteyenler Özel Mesaj Atabilirler.
Reply
jail-pro yaptım sabah 12 ye kadar pro sonra akşam 10 a kadar jail sonra yine pro yine jail Smile
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Zeybek Gaming ( ZP & ZE ) Modu team36 0 3,012 08-03-15, 22:21
Last Post: team36
  Güya Ben Xp Modu Başka Yerden Bakarak Yapmışım :D nefret007 8 3,776 24-03-12, 13:53
Last Post: Eien

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)