Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sonunda bee
Sonunda açıldı neden kapanmıştı yaa Big Grin
[Image: f95jk.png]
Reply
bir kişi eklenti dosyalar nedeniyle şikayet etti bu nedenle site kapandı bir kaç gün görüşmeeden sonra aktif olabilir hale getirildi !
Reply
CryTek dateline='' Wrote: bir kişi eklenti dosyalar nedeniyle şikayet etti bu nedenle site kapandı bir kaç gün görüşmeeden sonra aktif olabilir hale getirildi !

eklenti dosyalarıile alakası olup olmadığını bilmiyoruz Smile sadece önlem aldım...
Reply
o zaman o ile alakası yok çünkü geçenkide premium hesap paylaşımı yüzünden olmuştu bence Premium account bölümü kapansın account bölümü yüzünden kapanmış milyonlarca forum sitesi biliyorum bunlardan biride biz olmayalım bence Smile
Reply
CryTek dateline='' Wrote: o zaman o ile alakası yok çünkü geçenkide premium hesap paylaşımı yüzünden olmuştu bence Premium account bölümü kapansın account bölümü yüzünden kapanmış milyonlarca forum sitesi biliyorum bunlardan biride biz olmayalım bence Smile

preimum bölümünde adult içerik paylaşılmıştı. Ondan olduğunu düşünmüştüm. Önlemek için o bölümde sadece yetkiliye konu açma hakkı verildi. Ordan sorun çıkcağını sanmıyorum...
Reply
Schwertle dateline='' Wrote: preimum bölümünde adult içerik paylaşılmıştı. Ondan olduğunu düşünmüştüm. Önlemek için o bölümde sadece yetkiliye konu açma hakkı verildi. Ordan sorun çıkcağını sanmıyorum...

Yinede Onlem Alıp Bir Sureligine Kapatmakta Fayda var Diye Dusunuyorum Smile
Resimde Ne Var Tost Makinasından Giriyorum Big Grin

EN İYİ SİTE CSPlague Olabilir Buda Size Koyabilir Big Grin
Reply
Lan ekmeğimle oynamayın kötü olur

---------- Alttaki Mesaj Zamani 21:52 ---------- Önceki Mesaj Zamani 21:49 ----------

Birde halis sen milleti premium bölümünden dolayı mı site kapanıyor diye dolduruyorsun herkes bu kadar karşı varsa problem söyle bölümdekilerle beraber geçerim başka siteye fakat adamlara haber vermeden geçmem site mi yok premium paylasacağım
[Image: 2mjk0.png]
İletişim : [email protected]
[Image: 1925297303.png]
Reply
scRewy- dateline='' Wrote: Lan ekmeğimle oynamayın kötü olur

---------- Alttaki Mesaj Zamani 21:52 ---------- Önceki Mesaj Zamani 21:49 ----------

Birde halis sen milleti premium bölümünden dolayı mı site kapanıyor diye dolduruyorsun herkes bu kadar karşı varsa problem söyle bölümdekilerle beraber geçerim başka siteye fakat adamlara haber vermeden geçmem site mi yok premium paylasacağım

Olm zaten bana dediler ki premium bölümünde adult içerik paylaşıldı. Sonra senle konuştuk sadece sana konu açma yetkisi verdik... Neyin kafasını yaşıyorsun ? He bide kimin forumundan kimi götürüon Big Grin?
Reply
Schwertle dateline='' Wrote: Olm zaten bana dediler ki premium bölümünde adult içerik paylaşıldı. Sonra senle konuştuk sadece sana konu açma yetkisi verdik... Neyin kafasını yaşıyorsun ? He bide kimin forumundan kimi götürüon Big Grin?

Benim adamlarımı senin forumundan götürüyorum Big Grin
[Image: 2mjk0.png]
İletişim : [email protected]
[Image: 1925297303.png]
Reply
scRewy- dateline='' Wrote: Benim adamlarımı senin forumundan götürüyorum Big Grin

büyümüşte çete kurmuş adam toplamış Big Grin
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  ohhhh bea sonunda CryTek 4 2,286 05-06-12, 18:54
Last Post: CryTek

Foruma Atla:

Users browsing this thread: