Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CSP Rütbeleri'nin Ayrıntıları
[Image: banned.png]

Forumdan uzaklaştırılmış veya cezalandırılmış olan üyelerimize verilen rankdır.

[Image: GCGF.png]

Foruma yeni kayıt olanlara verilen rütbedir. Bölümleri gezebilir konu açabilir ve linkleri görebilirler.

[Image: OGP6.png]

Yönetime girip çıkanlara verilen rütbedir. Üye rütbesinden pek bir farkı yoktur. Tek farkı isim rengi ve rütbe rankıdır.

[Image: 4VKH.png]

Para ile alınabilen, ek özelliklere sahip olan bir rütbedir.

[Image: NSSM.png]

Yönetime yeni girmiş kişilere verilen rütbedir. Editör olarak atandığı bölümde kilit, editleme, konu açma vb. yetkilere sahiptir.

[Image: T755.png]

D.Mod'da başarılı olmuş olan kişilere verilen rütbedir. Editör olduğu bölümde kilit, editleme, konu açma vb. yetkilere sahiptir.

[Image: AW17.png]

Moderatörlük görevinde başarılı olan kişilere verilen rütbedir. Tüm forumda her türlü yetkisi bulunmaktadır. Ek olarak "Yönetici Paneli"nde üye imzalarını editleme yetkisine sahiptir.

[Image: S1MJ.png]

Süper Moderatör'lük görevinde başarılı olan kişilere verilir. Tüm forumda yetkisi bulunmaktadır. "Yönetici Panel"inde imza editleme, üye banlama vb. yetkilere sahiptir. Adminliğe en yakın rütbedir.

[Image: HLZJ.png]

Forumdaki en yüksek rütbedir. Tüm forumda yetkisi olduğu gibi, yönetici panelinde üye üzerinde her türlü yetkiye sahiptir. Forumda bölüm açabilme/silebilme, tema değiştirme, yönlendirme ekleme vb. gibi bir çok yetkisi bulunmaktadır.
Teşekkürler Smile
Benim Adım Hıdır Elimden Gelen Bıdır.
teşekkürler

---------- Alttaki Mesaj Zamani 19:32 ---------- Önceki Mesaj Zamani 19:29 ----------

çok teşşekür ederim yardımcı oldunuz Big Grin
mehmet TS GEL !
Süper olmuş ellerinize sağlık.
[Image: 4rrzd.png]

berXamet ' e teşekkürler.
way be en üst sırada ben yer alıyorum Big Grin Big Grin

rütbe diyince ben ( er tegmen onbaşı vs. ) anladım..

bu arada birde Ban yemiş üyelere gelen rütbe var BANNED Smile eklersen iyi olur
menderes88 dateline='' Wrote: way be en üst sırada ben yer alıyorum Big Grin Big Grin

rütbe diyince ben ( er tegmen onbaşı vs. ) anladım..

bu arada birde Ban yemiş üyelere gelen rütbe var BANNED Smile eklersen iyi olur

Eklendi.
10 numara eline saglık
Hatasıyız Dede :*
Bilgilendirdiğiniz İçin Tşk .. :')
Önemli değil. Yorumlarınız için teşekkürler.

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)