15-07-12, 00:28
yaz yiyosa Timuçin
Only Know You've Been High When You Feeling Low
CSPLAGUE Forumu ;Quote:
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!
|
Akrostiş yazılır.
|
|
15-07-12, 00:28
yaz yiyosa Timuçin
Only Know You've Been High When You Feeling Low
CSPLAGUE Forumu ;Quote: Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!
15-07-12, 01:54
CryTek dateline='' Wrote: elif yaz bide Ellerin ellerimde yas bağlasın Layik olan yüreğini Allah korusn İncelik asaletinden belli Farkın benliğindedir ---- E ser deli rüzgar gönlüme L imanıma lütfet gizlice İ stersen gir kalbimin aşk bahcesine F akat geldin ama gitme 2tane yeter ![]() kaptan647 dateline='' Wrote: yaz yiyosa Timuçin Tutmak istedim elini İnan değişen manzaralar değil Mantar topuklum bopsitilim gel Usul usul Çırpınmadı da değil İpekten sözler üretiyorum geleceksen gel Nasıl anlatılır ki sana bu hal
15-07-12, 22:06
S evgilim O Anları Unuttunmu
A ğır Ağır Bastımız Adımlar M utlu Oldunmu Sevgilim E ski Günlerdeki Gibi T arzım Sensin Sevgilim Buda Benden Size !
Fakelerim Çıkmaya Başlamış Lütfen [email protected] & DeaTReX Adreslerinden Başka Hesabım Yoktur Lütfen Onlara Kanmayınız !
Sunuculara Ve Serverlara Özel Plugin Ve Mod Kodlanır
16-07-12, 01:18
Yok mu beyler başka yazdırmak isteyen? Bu forumu sadece görevliler mi kullanıyor lağnnnnnn
16-07-12, 22:57
tuğra yaz bakalım yiyosa
17-07-12, 02:45
CryTek dateline='' Wrote: tuğra yaz bakalım yiyosa Taşkın taşkın bakıyor Uzanan ellerime Ğdir 3. harfi Rahat rahat oturun. Az kalsın olacaktı bu şiir ![]() ![]() ---------- Alttaki Mesaj Zamani 01:45 ---------- Önceki Mesaj Zamani 01:43 ---------- ~aLone~ dateline='' Wrote: Hakan Bide Aleyna Yaz H ayatıma anlam katan A radığımı bana sunan K imse alamaz yerini inan A şığım sana, ayırma beni kollarından N e yaparım aşkım sen olmadan.. ---- Herkesin meleği vardır, fakat benim neden yok? Ayrı kalmak; kalbime gelen yaydan çıkmış ok! Kandırmak olmaz kendimi, işte yoksun yanımda Anlatmak istediğim şey, sensiz oluyor aslında Ne rüya, ne de düş, gözümü kapatsam sen karşımda ---- A şıkların dilinden dökülür en acı sözler L ütuf et biraz bu kalbim seni özler E y ağzımdan dökülen kelimeler Y eniden doğdum küllerimden ben N edeni ni ve sonunu hiç bilmeden A ğlarım her anıma kimseyi görmeden
17-07-12, 03:07
E ien taktir ettim seni,
S ende aşk acısı çekmişsin, belli. R uhunu söküp almış bu aşk, A lma kızın ahını, rastlantıdır bu aşk.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|