Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yaklaşık 100 Ban Kaldırıldı
1 hafta boyunca üyelerimize ders vermek için abuk subuk mesajlara, cevaplara veya konulara sahip kişiyi anında sınırsız olarak banlıyorduk. Bugün aldığımız kararla yeni sistem getirdik ve ceza sisteminde puanlama sistemi getirdik. Bir üye 2 günlük 5puan ceza alırsa ve o 2 gün içerisinde 5 puanlık bir ceza daha alırsa toplam ceza puanı 10'a ulaşır ve üye otomatik 3 gün ban yer. Mesajlarınızı yazarken artık daha dikkali olunuz!

CSP Yönetimi...
Reply
Adam gibi teşekkür edin ciğerimi yiyin Big Grin Adam gibi yorum yapmayana acımadık, acımayacağız.
Reply
JocqeR` dateline='' Wrote: Adam gibi teşekkür edin ciğerimi yiyin Big Grin Adam gibi yorum yapmayana acımadık, acımayacağız.
Haklısın Big Grin
[Image: a1Jp0z.png] [Image: NO6NWO.png] [Image: DyVm9O.png] [Image: kX3pJW.png]
Reply
daha dikkali olucam tmm Smile
Reply
Schwertle dateline='' Wrote: 1 hafta boyunca üyelerimize ders vermek için abuk subuk mesajlara, cevaplara veya konulara sahip kişiyi anında sınırsız olarak banlıyorduk. Bugün aldığımız kararla yeni sistem getirdik ve ceza sisteminde puanlama sistemi getirdik. Bir üye 2 günlük 5puan ceza alırsa ve o 2 gün içerisinde 5 puanlık bir ceza daha alırsa toplam ceza puanı 10'a ulaşır ve üye otomatik 3 gün ban yer. Mesajlarınızı yazarken artık daha dikkali olunuz!

CSP Yönetimi...

İlk olarak şunu söylemeliyim sistem güzel fakat sistemin getireceği cezalar kötü gibi...

Bunu dememin nedeni bazı üyeler bana neden ceza verdin diye ö.m atabilir ve adminlerimizi rahatsız edebilir.Bence eski sistem getirilmeli sorgusuz sualsiz 2 ay ban atılıp tekrar yanlış yapıldığında sınırısız ban atılmalıdır.

İyi Günler...
Reply
@CorTex aynen katılıyorum adam geçen yine aynısını yapıyorum var mı yazmış deli oldum Smile
İletişim => [email protected]
Reply
Neredeyse bu cezalar her forumda böyledir..
Reply
Doğrudur fakat kiminin banını hiç kaldırmasalar çok iyi olacak ders alamıyor.
İletişim => [email protected]
Reply
Eski sistem getirilsin bence yanlış yapana anında sınırsız ban...
Benim Adım Hıdır Elimden Gelen Bıdır.
Reply
Sınırsız ban üye sayısını fena düşürür. yeni sistem güzel akıllanmazsa banlarız.
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Yaklaşık 30 Ban ! Schwertle 3 3,479 09-01-12, 19:43
Last Post: ~aLone~
  Moderatör Sütunu Kaldırıldı! Schwertle 2 2,789 07-01-12, 02:44
Last Post: CryTek

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)