Threads: 4
akcaliberkk dateline='' Wrote: map değiştirdin mi? Değiştirdiğin halde olmadıysa plugins.ini nin en üstüne yazmayı dene.Yine olmazsa amx_plugins yazıp pluginde running mi yazıyor bad load mı yazıyor kontrol et. Eğer bad load ise log dosyasını kontrol et hatayı paylaş. Her şeyi denediğin halde çalışmıyorsa sorun senden kaynaklı. Bu plugin onaylıdır.
No Objectives 0.3 VEN RoundTime.amxx running
Aynen böyle yazıyor 1.şey daha sorucam bu plugını calıstırmak ıcın consola bır sey yazmam gerekmıyor demi
Threads: 15
prt+screen kullansan daha iyi olmazmıydı
megasxselar dateline='' Wrote: prt+screen kullansan daha iyi olmazmıydı 
Tabi yapıyım ama neyi anlatcam??
nasıl kurdugumumu yoksa consolumu
akcaliberkk dateline='' Wrote: Şunu kur:
Infinite Round (Arkshine)
https://rapidshare.com/files/1875488702/..._round.zip
Bu plugin Orpheu modülü gerektirir. Eğer kurulu değilse önce kurun:
https://rapidshare.com/files/178025693/orpheu_base.zip
Kurdum Server çkmeye Basladı Off

(((
Threads: 43
Bu plugin böyle bir şeye sebep vermez. Sizin serverla ilgili bir problem olabilir ya da Orpheu modülüyle ilgili bir şey olabilir.
akcaliberkk dateline='' Wrote: Bu plugin böyle bir şeye sebep vermez. Sizin serverla ilgili bir problem olabilir ya da Orpheu modülüyle ilgili bir şey olabilir.
Orpheu kurunca oldu birde benım serverımda base buldier mod war ondan kaynaklanıyor ola bilirmi ? yani baska bı cozumu yokmu :S
Peki başka bir yolu yokmu ya bunun kaldırmanın

((((
Threads: 21
Hangi sunucuda senin serverin bende sorunsuz evde kurulum olmasına ragmen plugin calısıyor
к4dανяα;133355 Wrote:Hangi sunucuda senin serverin bende sorunsuz evde kurulum olmasına ragmen plugin calısıyor
1 şey denedim Base buldier modu Kladırdım ve SORUNSUZ ÇALIŞTI modu tekrar kurdum gene calısmadı moda nabıcaz ?