AKCALİ https://www.csplague.com/plugin-cs-1...mapconfig.htmlburadaki Full Mod Plugini'de öyleydi
komut_yasakayici.amxx yine bu Plugin sayesinde çakışıyordu şimdi kullanıyorum diğer Full - Mod Server'ımda ama çakışmıyor değil bazı komutları yasaklamıyor sadece en önemli komutları yasaklayabilmiş diğerlerini yasaklamıyor bundada çakışma sorunu oluyor hayla çözemedim bu çakışma neden oluyor acaba? bunu bir çözümü varmıdır sence?
---------- Alttaki Mesaj Zamani 21:24 ---------- Önceki Mesaj Zamani 21:23 ----------
Evet Cvar ayarıda var içerisinde..!
---------- Alttaki Mesaj Zamani 21:24 ---------- Önceki Mesaj Zamani 21:24 ----------
Bunlar bak
// csplague.com - akcaliberkk - Nemesis*
// ILETISIM = [email protected]
//Dosyanın Kullanımı:
//"ornek komut" "metod"
//"amx_cvar rcon_password" "3"
//Metodlar: 1= Sadece Engelle, 2= Engelle ve Kickle, 3=Engelle ve Banla
//---------------------------------------------------------------------
"amx_cvarmenu" "1"
"amx_teleportmenu" "1"
"amx_pausecfgmenu" "1"
"amx_clcmdmenu" "1"
"amx_supermenu" "1"
"amx_restmenu" "1"
"amx_noclip" "1"
"amx_speed" "1"
"adminmenu" "1"
"adminmenu2" "1"
"amx_weapon" "1"
"amx_revive" "1"
"amx_givemoney" "1"
"amx_takemoney" "1"
"amx_godmode" "1"
"amx_armor" "1"
"amx_heal" "1"
"amx_disarm" "1"
"amx_cvar csstats_reset" "1"
"amx_restart" "1"
"amx_exec" "1"
"amx_shutdown" "1"
"amx_bury" "1"
"amx_unammo" "1"
"amx_lock" "1"
"amx_badaim" "1"
"amx_drug" "1"
"amx_fire" "1"
"amx_glow" "1"
"amx_glow2" "1"
"amx_glowcolors" "1"
---------- Alttaki Mesaj Zamani 21:25 ---------- Önceki Mesaj Zamani 21:24 ----------
amx_cvar csstats_reset
bu var ama bunuda yasaklamıyor Full - Mod Server'ımda...
---------- Alttaki Mesaj Zamani 21:49 ---------- Önceki Mesaj Zamani 21:25 ----------
Kardeşim ben bir şey daha denedim
yasak_listesi.ini'den ;"amx_cvar csstats_reset" "1" bunun yanına ; bu işareti koydum kapattım o komutu sonra Plugin gayet güzel bir şekilde işlev vermeye başladı ben bu Plugini tekrar açtığımda bu sefer tekrar çakışma oldu Plugin işlev vermedi ben bu komutu yasaklayamıcakmıyım? bunun bir çözümü mutlaka vardır sanırsam?