merhaba arkadaşlar kolay gelsin.
başlıktada belirttiğim gibi servere giriş çıkış kontrollerini sağlamak istiyorum bunlar için sabit publicleri kullanıyorum ;
PHP- Kodu:
public client_connect(id){
}
public client_disconnect(id){
}
public client_putinserver(id){
}
bunlardan putinserver publici steam kullanıcılar için sanırım sadece giriş kontrolü yapıyor benim yapmak istediğim atıyorum 22 oyuncu sabit var olduğunu kabul ederek enaz 1 oyuncu düştüğünde sv_password kaldırmak ve 22kişi tamamlandığı anda sv_password oluşturmak istiyorum bu kontroller aracılığı ile ama non-steam protokol bağımsız serverlerda steam ve non-steam oyuncuları ortak bir bütün olarak alamadım steam oyuncu düşerse kaldırmıyor non-steam oyuncu girse şifre koymuyor felan sanırım mantık hatası yapıyorum bu publicleri açıklarsanız yada varsa ortak kullanım olarak steam / non-steam ayırmadan giriş çıkışları denetleyecek başka public yada stocklar varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
2-
ikinci sorum yine protokole bağlı bir sorun.
steam oyunculardan bazılarına client_cmd fonksiyonu ile "quit" işlemine tabi tutabiliyorken bazılarına bu işlemi uygulayamıyorum biraz gözlem yaptım benim steam_ID ' im quit yerken arkadaşımın steam_ID ' i quitlenmiyor status çekince arkadaşımın istatistliklerinde steam_id numarası görüntülenirken benim istatistliğimde görüntülenmiyor "PUDDING" tarzı bir belirti geçiyor. yukardaki publiclerdeki gibi bu steamlar için ayrı bir fonksiyonmu kullanılıyor client_cmd yerine bunu öğrenmek istedim.
şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar kolay gelsin.