Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jail_oyunhavuzu | AloneDark Klasiği | 2013
Evet Ara vermiştim nezamandır map gelmiyordu bıraktım sandınız demi Big Grin Ara verdiğimde çizmiştim Leaksa verdim fakat bu map sorun çıkartı 35 tane terör spawnı olmasına ragmen üst üste biniyorlardı halletdim tüm sorunları fixledim ve artık sizle paylaşma vakti geldi. EE Nefesim Fark Yaratmaz Fark Nefesimi Yaratır!

NOT : FPS Bazı Fotoğraflarda 99 Larda Gezerken Bazılarında Düşme Olmuş o haritada lag var demek değil arka planda hayvan gibi program çalışıyordu o yüzden öyle oldu Big Grin

Resimler[Image: rd7nv.jpg][Image: rd7pb.jpg][Image: rd7pw.jpg][Image: rd7q7.jpg][Image: rd7rb.jpg][Image: rd7qp.jpg][Image: rd7qx.jpg][Image: rd7rn.jpg][Image: rd7rx.jpg][Image: rd7s7.jpg][Image: rd7sh.jpg](kurulum)
Hangi dosyanın nereye atılacağını Hangi Dosya Nereye Atılır ( spr - mdl - wav tga - bsp ) Öğrenebilirsiniz.

Map Hakkında
  • CT ODASI
  • HUCRE ALT KATI YATAKHANE
  • KAFES
  • LAZER
  • KZ
  • SORU MASASI
  • BOMBA DELİKLERİ
  • FINDIK KIRAN
  • MAHKEME
  • SINIF
  • FUTBOL
  • HAVUZ
  • 4 Oda Oyunu
  • 3 Varil Oyunu
  • Labirent Futbol
Map Yapımcısı
AloneDark
Nefesim Yani Ben Smile

İndir / Download
GAMEBANANA'DAN İNDİR
Quote:CSBANANA: jail_oyunhavuzu (Counter-Strike 1.6 > Maps > Jail Break)

[MENTION=8726]scarty[/MENTION]

Attached Files
.zip   jail_oyunhavuzu.zip (Size: 1.97 MB / Downloads: 763)
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Reply
On numara map Smile
Reply
Eywallah Kardeşim Beğendiğine sevindim.
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Reply
Harita çok güzel entittyler şimdi oyun için yaptın birde görsel map hazırla gerçeğe yakın olsun uçuk oyunlar olmasın gerçeği andırsın eskimiş textureler kullan "killer bunny" 116 ya map yapmıştı ben kendimi birşey sanıyordum adam o kadar güzel tasarlamışki kimse beğenmedi tek beğenen bendim kimsenin beğenmeyeceği bir harita bekliyorum senden [MENTION=17397]Nefesim[/MENTION] Smile

- - - - - - - - - -

Harita çok güzel entittyler şimdi oyun için yaptın birde görsel map hazırla gerçeğe yakın olsun uçuk oyunlar olmasın gerçeği andırsın eskimiş textureler kullan "killer bunny" 116 ya map yapmıştı ben kendimi birşey sanıyordum adam o kadar güzel tasarlamışki kimse beğenmedi tek beğenen bendim kimsenin beğenmeyeceği bir harita bekliyorum senden [MENTION=17397]Nefesim[/MENTION] Smile
YouTube.com/enesscarty
Reply
Aklımda öyle bir proje var textureleri hazırda Fatih bekletiyo Big Grin
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Reply
Neden ki tek başına yap tamamen sana ait olsun öyle olması daha iyi hiçbir oyuna çalıntı demezler izin alarak almış olsan bile diyorlar Smile
YouTube.com/enesscarty
Reply
Ya Çizmek istiyorum fakat çizerken sıkılıyorum artık :S
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Reply
Mapım O Kadar güzel ki nasıl koymuşsa öte taraftan inletmişim fake hesapla oylayası gelmiş Smile

[Image: rddgj.jpg]

Ama ben ona yapmasını biliyorum fake hesap manyağı yapıcam kendi mapına 10 ları vermiş benimkinede yüzsüz velet
Kendi mapınada maşşallah fake hesapçı velet

[Image: rddhh.jpg]
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Reply
gamebananayı boşver bir script düşünüyorum cstrike-planet ve gamebanana ya benzeyecek ve %100 türkçe olacak ve herkes kayıt yapabilecek gamebananadaki haritaları + TÜRK haritalarını koyucam ama hosting bekliyorum Smile
YouTube.com/enesscarty
Reply
Bende oy vereceğim fakat nasıl vereceğim bilmiyorum.Senin bi mapına oy vermeye çalıştım fakat ne yaptığımı ben bile çözemedim. Smile
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  jb_minecraft_csgo | -aLoNeDaRK- Klasiği Nefesim 0 3,554 16-09-17, 15:19
Last Post: Nefesim
  jail_oyunhavuzu_v2 -aLoNeDaRK- Nefesim 1 4,017 30-08-16, 02:44
Last Post: scarty
  jb_texas | madeiN & xbL Klasiği madeiN 0 2,834 19-05-15, 21:30
Last Post: madeiN
  jail_dark_kampta | Bir Klasik <3 | 2013 Nefesim 8 5,666 06-02-15, 19:37
Last Post: Berkayi
  Jail_Flex | madeiN Klasigi madeiN 6 3,009 08-01-15, 03:12
Last Post: MiLanyuM
  Jail_Alone_Efsane | Final Map 2013 Nefesim 10 5,478 08-01-15, 03:04
  jail_buyukisyan_dark | Bir Klasik ♥ | 2013 Nefesim 14 11,821 08-01-15, 02:53
  jail_lonely_v3 [2013'ün yükselen map'ı] lonely16 4 3,322 07-03-14, 15:05
Last Post: lonely16
  jail_darkcity_v1 | Fix Versiyon | 2013 Nefesim 9 6,144 15-08-13, 03:01
Last Post: scarty
  jail_alonecity_v1 | Yeni Nesil Map Serisi | 2013 Nefesim 10 7,066 12-08-13, 13:17
Last Post: Nefesim

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)