Ben Jailbreak Mod'u pek oynamam haliyle menünü görmedim saten senide tanımıyorum,bu konuda anlaşalım ,burda yapdığım eklenti sıfırdan yazıldı.Senden görüp çalmam da imkansız piyasaya sunmamışsın kodları.Üstelik "baltalama"m da imkansız ortaya koyup 50 tl dememişsin 2,3 koda.Ben plugin istek bölümündeki insanların isteğini göz ardı ettim ve yardımcı olmak uğruna bu eklentiyi zamanımı harcıyarak yazdım.Senin Eklenti hakkında düşüncelerini göz ardı etmedim yani.Bir iki yapan arkadaş gördüm ama Farklı çalışma mekanizmaları var onların yapdıkları kesin olarak ihtiyaçlarını gidermiyor bu yüzden buraya paylaştım saten;
Ben bu yüzden eklenti yapıyorum .Bu yüzden bütün gün uğraşıyorum bencil değilim yapdığım uğraştığım şeylerin birileri tarafından kullanılması hoşuma gidiyor.Sizin istediğiniz sadece bizde olsun düşüncesi "Bu fikir bana ait,kaldırılsın eklenti !" Diye çıkışmalar yaparsan Benim düşündüğüm tek şey senin bencil olduğun olur.Belki bu yüzden server açmıyorum.İnsanlara para karşılığı bilgisayar'a o kasaya ait elinde somut kanıt olmayan birşey satmak hoşuma gitmiyor.Bu yüzdendir ki forumda takılıp insanların istediklerini yerine getiriyorum bazıları öğreniyor bazıları bir kaç serverde kullanıyor öğrenmeleride o kadar umrumda değil sadece yardım etmek hoşuma gidiyor ,satmak değil.
Senin düşüncene sahip olsaydım
bende MS'ye gider kaldırın /ctmenu'yu bana ait diyip kargaşa yaratırdım.
Burası kısa ve öz üst tarafı okuyamanlar için ;
"Eminim Benden görüp yapdı bu eklentiyi yapan arkadaş" diyosun.
Bende "Eminim ki daha yapdığım eklentinin sma içeriğine bile bakmamışsındır" diyorum.

( Patent aldığın zaman konuyu kaldırır bu konuyla ilgili tek bir söz bile etmem. )