seni sevmememin nedeni 1 sene önce beni savior clandan attırmaya çalışmıştın hatırladın mı ?
Ben eray kaynar facede engel attıgın kişi clandan attırmaya çalışıp attıramadın ayrıca kendin atıldın hatırladın mı sevmememin sebebi bu.
İkinci olarak:Oynucazın panelde iki tane hatta 3 tane shopu var biri klasik shop (pompa,satır,kılıç,testere)Evet bu shop buglu bunu kabul ediyorum
Bir tane daha shopu var buda buglu panelde yazıyor m tusuna basarak acılıyo diye bu shopta buglu bunuda kabul
Ancak bir shopu daha var ve ben bunu 1 sene aradım bulamadım ve bugu yok benim gordugum shopun içinde kampci serici kılıç balyoz var bu shopta benim gordugum kadarıyla bug yok.Sadece ffmenu acılmıyor ve bana kalırsa cvar komudu ile aktif olacagını dusunuyorum yani bug yok bu shopta ve bu shopu 1 sene aradım bulamadım bir kere buldum ondada sma yoktu bide linki kırıldı.Eger balyoz falan olan jaıl shopu bulabilirseniz sevinirim harbi çok iyi olur.
Panelin warez olma riski gerçekten çok yuksek bunu bende kabul ediyorum.Siz aylarca ugrasıp paneli satarsanız panelim internette paylaşıldı deseniz bile haksız sayılırsınız çunku o paneli zaten siz satmışsınız adamda paylaşabılır.